Zabezpieczenie sprzęgła
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 175
- Kontaktowanie:
Zabezpieczenie sprzęgła
Witam. Czy ktoś może ma, albo może powiedzieć gdzie znaleźć i jak się profesjonalnie nazywa zabezpieczeni sprzęgła z frezami, nachodzące na nakrętkę dociskającą sprężynę? Na tym zdjęciu jest to co mi potrzeba oznaczone cyfrą numer 7. Moje zgubiło frezy (moto zrobiło ponad 40k u jednego właściciela), i przez to odkręciło mi się mocowanie tarcz. Ktoś może mi pomóc, bo nie mogę sobie ze znalezieniem nazwy i ogólnie tego elementu w internecie poradzić. 

-
- Moje maszyny: KILKA ŚWIDNIKÓW, RESZTA NIEWAŻNA
- Kontaktowanie:
Re: Zabezpieczenie sprzęgła
Skuterdębica ma, gdyby nie mieli na stanie mogę odstąpić .
- tango360
- Moje maszyny: wsk 125
- Kontaktowanie:
-
- Moje maszyny: WSK 175
- Kontaktowanie:
Wielkie dzieki. Szukalem tego pod haslami "zabezpieczenie sprzegla" itp a tu sie to inaczej nazywa ^^ mam jeszcze male pytanie co do samej tej strony, bo nigdy z niej nie zamawialem i czy tam sie normalnie tworzy zamowienie czy to raczej jak na olx? I ogólnie jakie względem niej opinie 

-
- Moje maszyny: WSK KOS 85 i inne
MZ ES 250/2 i inne
WFM OSA M52 i M50 - Lokalizacja: Kutno
- Kontaktowanie:
Opinie dobre, a zamawia się tak, jak jest to w zakładce "Zamówienia" po lewej stronie poniżej nazw motocykli
- daroohd
- Moje maszyny: Wsk Lelek.
W SD szukasz części - klikasz na wsk i jedziesz strona po stronie i lukasz co mają, asortyment im się zmienia.