Wsk składana od najdrobniejszych śrubek, rama od S1 z 1973 roku, planuje kolor meksykańska czerwień.

Wtrącę się.Filip518 pisze:Jak masz zamontowany ten czujnik stopu w kole? Bo ja w bębnie od Kobuza 1976 mam otwór na czujnik, ale jest zaślepiony gumką.. Napisz na pw.
A widzisz, nie mam ani stopu w bębnie, ani blaszki na ramie, ani automatu i żadnych śladów po nim. WSK raczej w oryginale, 20 lat stała. ;/piotrBe pisze:
Moim zdaniem robienie stopu w deklu to skórka a wyprawkę jeżeli się nie ma wszystkich części. Jeżeli dawali czujnik w koło to w ramie już nie było blaszki która załącza przykręcony czujnik do ramienia przy pedale hebla i odwrotnie. To że masz otworek zaślepiony gumką to dobrze, mieli w nadmiarze tych pokryw a z czasem zmienili konstrukcje. Ja bym zostawił jak wyszło z fabryki,
No to są dwie opcje, ktoś zmienił całe tylne koło, albo sam dekiel/pokrywę bębna. Skoro twierdzisz że oryginał teraz 'zabije Ci gwoździa' - sprawdź gdzie biegnie kabel z głównej wiązki do owego automatu stopu. Czy starcza do osi pedału hamulca czy do osi tylnego koła. Problem rozwiązany, chyba że ktoś uciął ten kabelFilip518 pisze: A widzisz, nie mam ani stopu w bębnie, ani blaszki na ramie, ani automatu i żadnych śladów po nim. WSK raczej w oryginale, 20 lat stała. ;/
Więc po pierwsze to nie Lelekdaroohd pisze:Napisz mi jakie masz opony z przodu tyłu w swoim lelku chce takie wstawić masz obie jednakowa czy tylna troszkę większa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości