Witam, posiadam WSK 175. Ładowanie 6v, światła 12v.
Ostatnio wymieniłem mostek prostowniczy na 15A 1000V i wgl nie ma ładowania, stary był już zużyty.
Akumulator 6V 11aH cewka butelkowa też 6V.
Wszystko podpinam według schematu
i nie ma iskry, ładowania żadnego bezpiecznik w listwie jest ok. Jaka może być przyczyna że nie ma ładowania?
WSK 175 - brak ładowania :(
WSK 175 - brak ładowania :(
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- rafalgb
- GG: 6822956
- Moje maszyny: wsk175
wsk125
junak m10
XTZ 750 - Lokalizacja: 64-980 trzcianka
- Kontaktowanie:
Re: WSK 175 - brak ładowania :(
ten schemt jest zle narysowany krązy po necie juz jakis czas glownie chodzi o mostek PODŁĄCZ WSZYSTKO TAK JAK NIZEJ NA RYSUNKU I POWINNO WRÓCIĆ DO NORMY;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
WSK 175 CDI POWER
Wysłane z mojego Laptopa
Wysłane z mojego Laptopa
Dobra, ale nie wiem jak to podłączyć jeżeli mam taki kwadratowy mostek z dziurą w środku. żółty i brązowy podłączam obojętnie do ~ (2 złącza)
Ten przekrzywiony (+) daję na aq a ten naprzeciw niego na masę?? Tak zrobiłem i nie ma iskry. Wgl jak przyłoże + i - z mostka do języka to troszkę szczypie ale mało. Może na odpalonym silniku przyłożyć?
Ten przekrzywiony (+) daję na aq a ten naprzeciw niego na masę?? Tak zrobiłem i nie ma iskry. Wgl jak przyłoże + i - z mostka do języka to troszkę szczypie ale mało. Może na odpalonym silniku przyłożyć?
- MATEOXXX
- GG: 6223580
- Moje maszyny: Kobuz 84'
Kos 84'
M06B1 70'
M06b3 85'
s51 86'
2350 75' - Lokalizacja: Zamość
- Kontaktowanie:
Kolego w takim mostku minus masz po przekątnej plusa .
Przecież wiem o tym. Nawet nie o to pytałem. Zresztą temat proszę zamknąć, gdyż przerabiam zapłon na CDI.