A ja mam pytanie trochę z innej beczki..
wskocyklista04 , jak jest z widocznością w tych lusterkach? Mam lusterka o podobnej długości ramienia i boje się ze jedyne co w nich zobaczę to swoje ramiona
Przełącznik kierunków i świateł - jakaś alternatywa?
- Alien
- GG: 0
- Moje maszyny: M21W2 '72, Romet Komar typ 100, Kobuz '82
- Kontaktowanie:
- Wojtek
- Kontaktowanie:
Re: Przełącznik kierunków i świateł - jakaś alternatywa?
Gdzie zamawiacie te przełączniki? Na allegrze widzę tylko prawy. Nie mniej jednak do garbatej 175 zbliżonej do początkowej wersji te przełączniki od chińczyka lepiej będą pasować stylistycznie. Nie wiem tylko czy średnica kierownicy się zgadza.
CeZetHa, przewód zasilający cewkę zapłonową poprowadź przez ten przełącznik i wtenczas dopiero do cewki. Przełącznik z prawej strony przerywa obwód zasilania cewki. Dotyczy to zapłonu bateryjnego.
CeZetHa, przewód zasilający cewkę zapłonową poprowadź przez ten przełącznik i wtenczas dopiero do cewki. Przełącznik z prawej strony przerywa obwód zasilania cewki. Dotyczy to zapłonu bateryjnego.
Bynajmniej i przynajmniej to dwa słowa o kompletnie różnym znaczeniu. Nie używa się ich zamiennie!!!!!!!!!
- wskocyklista04
- GG: 8553257
- Kontaktowanie:
szczerze powiem że widoczność jak widoczność jest dobra ale jak bym chciał manetkę odkręcić w momęcie to zachacze o lusterko.. Tak na prawdę to mało na nich jeździłem. Ale do spokojnej jazdy są okAlien pisze:A ja mam pytanie trochę z innej beczki..
wskocyklista04 , jak jest z widocznością w tych lusterkach? Mam lusterka o podobnej długości ramienia i boje się ze jedyne co w nich zobaczę to swoje ramiona
moja WueSKa:) http://www.polskajazda.pl/Motocykle/WSK/175/48870" target="_blank
- AudioBas
- Administrator
- GG: 3615115
- Moje maszyny: www.WSK.AudioBas.pl
- Kontaktowanie:
Od 2010 roku rynek dał Nam coś jeszcze??