Odnawianie wyglądu opon (koloru).
- Bercik
- GG: 9173472
- Kontaktowanie:
Re: odnawianie wyglądu opon (koloru)
Widziałem na zlotach chłopaki opony traktowali PLAK'iem do kokpitów. Fakt, ze trochę się błyszczy, ale nic sie nie lepi
Old VW Never Die They Just Get Lower !!!
- Brat
- Moje maszyny: Wsk m21w2 "Kobuz"
- Kontaktowanie:
najzwyklejsze uniwersalne czernidło do zderzaków i opon kosztuje 6 zł (płyn w butelce), wiem bo sam kupowałem 3 dni temu...
Jak się nie psika po bierzniku to sie żadnych gleb nie zalicza co wy piszecie.Boki opony mozesz nawet smarem posmarowac i sie nie wywrócisz(żart).Kup sobie sprey do odświeżania opon.On jest lepszy niż czernidło bo po popsikaniu odrazu robi sie coś w rodzaju aktywnej piany super nabłyszcza opone i w nią wnika.Jednocześnie guma tak nie parcieje(to jest śrdoek konserwujacy a nabłyszcza sie przy okazji;)).Ja w WSK-ach robie tym środkeim raz na 2miesiące bo mam nowe opony i cały czas tak wyglądaja dzięki stosowaniu tego preparatu;)
Ostatnio zmieniony 2009-11-21, 00:31 przez termin21, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brat
- Moje maszyny: Wsk m21w2 "Kobuz"
- Kontaktowanie:
kurde termin sprawdzaj pisownie jak klepiesz posty na forum bo się źle czyta co ty piszesz:D zainstaluj sobie Firefox'a on sam podkreśla błędy tak jak w Wordzie.
- Stary
- GG: 3029753
- Moje maszyny: Wigry 3 + Gnom.
- Kontaktowanie:
Chyba połowa osób nie czyta co napisałem. Chodzi mi o to żeby właśnie nie było perfidnego błyszczenia bo mnie to osłabia. Ma być głęboki czarny mat. Te błyszczące to już przerabiałem i sa nic nie warte z mojego pkt widzenia.
- maykii
- GG: 6056769
- Moje maszyny: M21W2 74r.
M21W2 83r
M06B3 79r. - Lokalizacja: Piaseczno / Siemiatycze
- Kontaktowanie:
Mam czernidło do opon Popsikałem tym i od razu wtarłem to szmatką i efekt jest taki, że wygląd jest świeży i nie błyszczący
(-; Jak to mówią, "Za motórem, panny sznurem".
- Sebastian440
- Administrator
- Moje maszyny: .
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
Termin popraw błędy w postach rozumiem, że czasami nie chce się pisać, ale to co ty piszesz jest niezrozumiałe. Następnym razem Warn!