CZARNA LISTA UŻYTKOWNIKÓW ALLEGRO
- yazimoo
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 125 M06 58'
WSK 125 73'
WFM M06 59' - Lokalizacja: Dynów
- Kontaktowanie:
Re: CZARNA LISTA UŻYTKOWNIKÓW ALLEGRO
Panowie, chodzi wam o tego Gościa z Odrzykonia na Podkarpaciu ?
-
- Moje maszyny: WSK 175 Kobuz, WSK 125 M06 B1
- Kontaktowanie:
dzięki Wam koledzy jestem zapewne bogatszy o kilka "stówek", dlatego, że miałem w niedługim czasie zrobić zakupy u kikon18 ale z tego co widzę to raczej zrezygnuje. Jak ja z nim pisałem to wydawał się z niego całkiem przyjemny gość, no ale cóż, pozory mylą.
Tak, yazimoo, kikon18 to koleś z miejscowości Odrzykoń koło Krosna na Podkarpaciu.
pozdrawiam,
Tak, yazimoo, kikon18 to koleś z miejscowości Odrzykoń koło Krosna na Podkarpaciu.
pozdrawiam,
-
- Moje maszyny: WSK 175 Kobuz, WSK 125 M06 B1
- Kontaktowanie:
Możesz podać jakieś szczegóły?zubr9471 pisze:Panowie kikon wyraża skruche i ma chęć rekompensaty za poniesione krzywdy. Może za wcześnie go oceniłem i będą z niego jeszcze ludzie.
- man on the WSK
- Moje maszyny: M06B3 1985
DUDEK 1976
KOBUZ 1979
KOBUZ 1983 - Lokalizacja: Iwonicz-Zdrój
- Kontaktowanie:
Musiałeś go chyba mocno postraszyć skoro jak mówisz "wyraża skruche". On dotychczas raczej nie był do niej skory i nie obchodziło go,że bez żadnych moralnych hamulców oszukiwał ludzi i wciskał złom. Przytoczona w tym temacie korespondencja na temat kupna dekla silnika nie świadczy o nim dobrze.
- Savier
- Administrator
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Tak jakby się ktoś zastanawiał - tutaj jest profil delikwenta
http://www.wueska.pl/memberlist.php?mod ... ile&u=5723
Odpowiadając na zgłoszenie - nie, nie usunę. Nie będę krył kogoś kto oszukuje ludzi.
http://www.wueska.pl/memberlist.php?mod ... ile&u=5723
Odpowiadając na zgłoszenie - nie, nie usunę. Nie będę krył kogoś kto oszukuje ludzi.
-
- Moje maszyny: SHL M04
Mz Trophy
Mz Jaskółka
SHL M11
Komar 3 - Lokalizacja: ODRZYKOŃ
- Kontaktowanie:
Dobrze, zobaczymy czy Ty jesteś taki wspaniały i uczciwy i dotrzymasz obietnic.
Szkoda tylko że wypowiadają się tylko Ci wielcy niezadowoleni, bo jak każdy sprzedający może trafić na cięższego klienta jak i normalnego człowieka, i jak każdy człowiek może się czasem pomylić, z tym że jak sam zauważyłeś zamiast pierwsze ze mną sie dogadać to wolałeś sobie tutaj na forum nieco uleć nerwom.
Szkoda tylko że wypowiadają się tylko Ci wielcy niezadowoleni, bo jak każdy sprzedający może trafić na cięższego klienta jak i normalnego człowieka, i jak każdy człowiek może się czasem pomylić, z tym że jak sam zauważyłeś zamiast pierwsze ze mną sie dogadać to wolałeś sobie tutaj na forum nieco uleć nerwom.
-
- Moje maszyny: 2x WSK
- Kontaktowanie:
kolego kikon[krzysiek ,,coś tam,,
widzę że jesteś na forum jakieś 3 lata i tak sobie pozwoliłeś nabrać kolegów na plewy [wstydz się ]
piszę CI to abyś sobie przemyślał swoje poczynania ,PRZEPROSIŁ wszystkich [ew. zwrócił to coś co pobrałeś ]
i pewnie bedzie dobrze
bo jak wiesz forum to takie wirtualne podwórko [choć wszyscy się nie znamy ,ale FAMA o każdym idzie w świat
a wiec POZDRAWIAM I TRZYMAJ SIĘ
widzę że jesteś na forum jakieś 3 lata i tak sobie pozwoliłeś nabrać kolegów na plewy [wstydz się ]
piszę CI to abyś sobie przemyślał swoje poczynania ,PRZEPROSIŁ wszystkich [ew. zwrócił to coś co pobrałeś ]
i pewnie bedzie dobrze
bo jak wiesz forum to takie wirtualne podwórko [choć wszyscy się nie znamy ,ale FAMA o każdym idzie w świat
a wiec POZDRAWIAM I TRZYMAJ SIĘ
-
- Moje maszyny: KILKA ŚWIDNIKÓW, RESZTA NIEWAŻNA
- Kontaktowanie:
Krzysiu, co ty pieprzysz?Krzysiek1989 pisze:bo jak każdy sprzedający może trafić na cięższego klienta i jak każdy człowiek może się czasem pomylić
Ty się mogłeś pomylić??
-
- Moje maszyny: WSK 175 '80;
HondaXR600R '93; Varadero 125, Junaki - Lokalizacja: Jablonna
- Kontaktowanie:
"pomylic sie" ... jakie to polskie, a jakie naiwne
przy "ciezszym kliencie" to mi makijaz poplynal normalnie
przy "ciezszym kliencie" to mi makijaz poplynal normalnie
Troche o naszym Wieslawie: viewtopic.php?f=72&t=18728
- Muciek
- Moje maszyny: Yamahy RD250 75 76 78
- Kontaktowanie:
-
Mz Trophy
Mz Jaskółka
SHL M11
- Kontaktowanie:
Moim zdaniem nie ma sensu dalej o tym dyskutować. Jak każdy jeden kupujący ja czy ty ma prawo do zwrotu towaru w ciągu dwóch tygodni nawet bez podania przyczyny. Zuber dostanie taki towar jak zamawial, i nie napisałem mu ani nie powiedziałem że tak nie będzie od samego początku, szkoda tylko tak jak już pisalem że poerwsze mnie nazywa oszustem na forum a tym samym czasem uzgadnia wymianę czy zwrot.
Jest napewno kilku użytkowników forum co osobiście byli u mnie i nie sądzę abym kogoś skrzywdził. Wręcz odwrotnie staram się pomóc czy doradzic o ile nie są madrzejsi odemnie wowczas ja sie od nich czegos ciekawego dowiaduje.
Jest napewno kilku użytkowników forum co osobiście byli u mnie i nie sądzę abym kogoś skrzywdził. Wręcz odwrotnie staram się pomóc czy doradzic o ile nie są madrzejsi odemnie wowczas ja sie od nich czegos ciekawego dowiaduje.
-
Mz Trophy
Mz Jaskółka
SHL M11
- Kontaktowanie:
Dziś otrzymałem paczkę zwrotną od Zuber coś tam, zwany Jacek z wioski Godziesze
Nie wiem czy sobie Pan zapomniał spakowac do paczki tej oslony czy poprostu chce mnie naciągnać.
W kazdym badz razie owy delikwent chce zwrotu pieniedzy za towar, ale towar sobie zostawil.
Oddam gosciowi kase bo nie mam ochoty sie z nim więcej szarpać.
Proszę mi podać na pw na olx czy przez SMS dane do wpłaty na konto i przeleje kasę za osłonę i amortyzatory.
Nie chce mieć już nic z tobą Panie Zuber do czynienia, a wysyłając ci kolejne amortyzatory mogę spodziewać się tylko kłopotów.
Nie wiem czy sobie Pan zapomniał spakowac do paczki tej oslony czy poprostu chce mnie naciągnać.
W kazdym badz razie owy delikwent chce zwrotu pieniedzy za towar, ale towar sobie zostawil.
Proszę mi podać na pw na olx czy przez SMS dane do wpłaty na konto i przeleje kasę za osłonę i amortyzatory.
Nie chce mieć już nic z tobą Panie Zuber do czynienia, a wysyłając ci kolejne amortyzatory mogę spodziewać się tylko kłopotów.
-
- Moje maszyny: wsk mo6 b1 2szt 68 i 70rok; mo6 b3 78r;m21w2 83r.
- Kontaktowanie:
"Jest napewno kilku użytkowników forum co osobiście byli u mnie i nie sądzę abym kogoś skrzywdził. Wręcz odwrotnie staram się pomóc czy doradzic o ile nie są madrzejsi odemnie wowczas ja sie od nich czegos ciekawego dowiaduje"
a co w tym nad zwyczajnego , skoro byli u Ciebie?
a ilu jest zadowolonych użytkowników forum którzy kupowali z wysyłką?
podejrzewam że nie jedna osoba chciała by Cie pozdrowić tym bardziej że tym złomem handlujesz już od co najmniej pięciu lat
a co w tym nad zwyczajnego , skoro byli u Ciebie?
a ilu jest zadowolonych użytkowników forum którzy kupowali z wysyłką?
podejrzewam że nie jedna osoba chciała by Cie pozdrowić tym bardziej że tym złomem handlujesz już od co najmniej pięciu lat
- Charlotta
- Moje maszyny: Osa M50, Osa M52, Shl M11
- Kontaktowanie:
Jacek j821 - kupił klamkę ode mnie, strasznie długo płacił, no i ma dużo negatywnych komentarzy.Krzysiek1989 pisze:Dziś otrzymałem paczkę zwrotną od Zuber coś tam, zwany Jacek Janicki z wioski Godziesze
- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
-
Mz Trophy
Mz Jaskółka
SHL M11
- Kontaktowanie:
Pieniądze przelane, czekam na dotrzymanie obietnicy, moje posty dotyczące Twojej osoby moderator również może usunąć, chyba że sobie tego nie życzysz.zubr9471 pisze:kikon18 Posty nie są usunięte i nie będą dopóki nie dostane zwrotu pieniędzy .
Tyle na ten temat.
-
Mz Trophy
Mz Jaskółka
SHL M11
- Kontaktowanie:
Nie nie wyśle, tak jak wyżej napisałem, przelałem Ci kase za teleskopy i osłone, Z mojej strony sprawa załatwiona.
- xavier24
- Moje maszyny: WFM M06
M21W2
M06 B1
KOBUZ
MZ ES 250/1
Romet Pony - Lokalizacja: Kraków
- Kontaktowanie:
- Savier
- Administrator
M21W2 '76
- Kontaktowanie:
- Adam_Ga
- Moje maszyny: 125 & 175 & 350
- Kontaktowanie:
Rozumiem wasze wku***wy ale istnieje takie coś jak "Ustawa o ochronie danych osobowych" więc radzę ostrożnie z pisaniem nazwisk. Jeśli ktoś ma/miał służbowo doczynienia z ODO to wie jakie to są grzywny.
Proszę czym prędzej wyedytować posty z nazwiskami!
Proszę czym prędzej wyedytować posty z nazwiskami!
"Jak się dba to się i jedzie, jak się nie dba to się nie będzie jechało"