Malowanie proszkowe w Lublinie i okolicach
- BobsoN
- GG: 6139878
- Moje maszyny: Wsk M06 B3 "Garbuska"
Shl M11 W2 - Lokalizacja: Lublin
- Kontaktowanie:
Re: Malowanie proszkowe w Lublinie i okolicach
W Ekomalu na Inżynierskiej chcą 230 za całe moto , tylko trzeba im zawieść z rana jak trzeźwi i powiedzieć ze jak spi****olą to będą poprawiać....
-
- GG: 0
- Moje maszyny: gazela 69, pannonia 63, pic,75 shl m1161,
WSK S1 74' - Lokalizacja: Lublin
- Kontaktowanie:
w Mińkowicach za Świdnikiem za wypiaskowanie i pomalowanie całej wsk z wyjatkiem zbiornika lampy i błotników 250zł z podkładem cynkowym. Naprawde fachowa robota. Osobiście polecam.
- danielb26
- Moje maszyny: M06 B3 84'
- Kontaktowanie:
trollfireblade czy masz może jakiś dokładniejszy namiar na ten zakład w Mińkowicach?
- zmyngut
- Moje maszyny: wsk 125
- Kontaktowanie:
Jakiś czas temu postanowiłem ponownie skorzystać z usług w tym miejscu. Zmienił się szef niestety (nr telefonu oczywiście też). Miałem do pomalowania dwie blachy siedzenia i cztery obręcze. Prosiłem o łagodne obchodzenie się przy piaskowaniu z blachami siedzeń- zastrzegłem, że jeżeli pojawi się "sito" to mają zadzwonić bo jestem w stanie to szybko naprawić- usłyszałem, że "my też spawamy". Nie zadzwonił nikt- myślę jest ok. Pojechałem odebrać. Z czterech obręczy- trzy zostawiłem do poprawy. Blacha siedzenia - w jednej widoczne sitozmyngut pisze:"AUTO-SERWIS" R.Rozwód, Czółna 14, 24-220 Niedrzwica Duża, tel: 600 292 167. Zakład jest jakieś dwadzieścia może mniej kilosów od Lublina. Oczywiście malowanie i piaskowanie w jednym. Oprócz tego jakby co to spawają tam aluminium, prostują felgi aluminiowe i jeszcze parę innych rzeczy też tam panowie robią. Pan Rozwód bardzo miły i kontaktowy, z tego co zauważyłem z motocyklowym odchyleniem we właściwą stronę

- qpa
- Moje maszyny: mustang ttr
- Kontaktowanie:
czyli już nie ma tego grubszego gościa? eh szkoda, bo mam kilka gratów, a dwa motocykle zrobili super 
mam namiar na malowanie proszkowe koło Łęcznej: Zalesie kom: 661825215
a u trolla którą ramę widziałeś? od S1

mam namiar na malowanie proszkowe koło Łęcznej: Zalesie kom: 661825215
a u trolla którą ramę widziałeś? od S1
- zmyngut
- Moje maszyny: wsk 125
- Kontaktowanie:
Niestety nie- jest jego brat a to już niestety nie to samo. Ja tam widziałem różne różności- łącznie z błotnikami i czymś tam jeszcze i było ok.qpa pisze:czyli już nie ma tego grubszego gościa?
-
- Moje maszyny: Suzuki
- Kontaktowanie:
Jeżeli zależy Ci na solidnym malowanie proszkowym to sprawdź ofertę firmy Victus.
http://victus.info.pl/malowanie-proszkowe/
http://victus.info.pl/malowanie-proszkowe/
- sismon
- GG: 1514345
- Kontaktowanie:
odświeżam temat bo mam pytanie do osób które malowały motocykle proszkowo jakiś czas temu, Czy ktoś malował z użyciem podkładu np cynkowego czy jakiegoś innego pod proszek czy normalnie piaskowanie i kolor ? Podobno jak sie nie zastosuje podkładu to ruda wyłazi nawet po pół roku na spawach. Ktoś ma jakieś doświadczenia ?
- marek-robert
- Moje maszyny: WSK 125 M06 B3 1973r
- Kontaktowanie:
Ja dzisiaj oddałem i będzie z cynkowym podkładem, wszystko w temacie będzie.
http://www.wueska.pl/viewtopic.php?f=71&t=21418
http://www.wueska.pl/viewtopic.php?f=71&t=21418
- sismon
- GG: 1514345
- Kontaktowanie:
Bo się okazało ze mi pomalowali ramę bez bez podkładu i nie wiem czy to żle... Ale za to elementy aluminiowe wyszły super.
I od razu uprzedzam pytania, nie jest to polerowane, zostało pomalowane proszkowo taki niby chrom
I od razu uprzedzam pytania, nie jest to polerowane, zostało pomalowane proszkowo taki niby chrom
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Moje maszyny: komar 2350 i jawa 50 mustang wsk 125
- Kontaktowanie:
sismon gdzie robiłeś ? co do podkładu to z tego co mi wiadomo to pod proszek sie nie daje
- AndrzejJ
- Moje maszyny: VF750 '83
ZX6R '97 - Lokalizacja: Hrubieszów
- Kontaktowanie:
Taki chrom to trochę lipa- widać że nie równy, i bardzo szybko się niszczy, wiem bo na obręczach miałem 

- marek-robert
- Moje maszyny: WSK 125 M06 B3 1973r
- Kontaktowanie:
Nadaje się nadaje ale nie taki jak pod normalny lakierwsk 125 b3 pisze:sismon gdzie robiłeś ? co do podkładu to z tego co mi wiadomo to pod proszek sie nie daje

Efekt spoko tego niby chromu tylko powierzchnia kiepsko przygotowana, ale jeśli kolega Andrzej ma racje to szkoda pracy z rozbieraniem i składaniem.
AndrzejJ pisze:Taki chrom to trochę lipa- widać że nie równy, i bardzo szybko się niszczy, wiem bo na obręczach miałem