regeneracja wału,szlif cylindra wsk
-
- GG: 0
- Moje maszyny: Jawa 250 53 rok
- Kontaktowanie:
Re: regeneracja wału,szlif cylindra wsk
Witam Mam pytanie czy robią dostarczony wał Wsk 125 czy dają na wymianę?????
- janek2
- Moje maszyny: WSK125x2
WSK175x2
SHLM11
MZTS250
Transalp 600
FIAT125p - Lokalizacja: Żyrardów, Mazowieckie
- Kontaktowanie:
Witam
Własnie kilka dni temu odebrałem wał
Cała operacja wygląda tak że Wał lub cylinder trzeba zawieść do Łomianek i w ciągu 2-3 dni wał jest regerowany i musimy jechać odebrać.
Moje spostrzeżenia co do zakladu który zajmuje sie regeneracja silników wszystkich typów i robi wszystkie możliwe naprawy,są naprawde pozytywne najlepiej jechać i zobaczyć to na własne oczy,Ja szukałem chwilke ludzi którzy zajmują sie regeneracją i moge polecić ten zaklad,podobało mi sie podejscie do ich pracy
Koszt regeneracji walu WSK-a 150zł (do tego zabieramy nowy sworzeń i mamy dorobioną nową tulejke w cenie)
Koszt szlifu 60 zł ( do tego zabieramy nowy tłok żeby Pan dopasował wszystko jak należy )
pozdrawiam
Własnie kilka dni temu odebrałem wał

Cała operacja wygląda tak że Wał lub cylinder trzeba zawieść do Łomianek i w ciągu 2-3 dni wał jest regerowany i musimy jechać odebrać.
Moje spostrzeżenia co do zakladu który zajmuje sie regeneracja silników wszystkich typów i robi wszystkie możliwe naprawy,są naprawde pozytywne najlepiej jechać i zobaczyć to na własne oczy,Ja szukałem chwilke ludzi którzy zajmują sie regeneracją i moge polecić ten zaklad,podobało mi sie podejscie do ich pracy
Koszt regeneracji walu WSK-a 150zł (do tego zabieramy nowy sworzeń i mamy dorobioną nową tulejke w cenie)
Koszt szlifu 60 zł ( do tego zabieramy nowy tłok żeby Pan dopasował wszystko jak należy )
pozdrawiam
[]OO==o==OO[]
- tosyu
- Moje maszyny: WSK 125
- Kontaktowanie:
Po szlif chyba się wybiorę na Krakowiaków jako że mam w miare niedaleko do pracy.
Ale spytam tak czy tak, a może ktoś zna coś bliżej w okolice Grodziska Mazowieckiego? Może Pruszków?
Ale spytam tak czy tak, a może ktoś zna coś bliżej w okolice Grodziska Mazowieckiego? Może Pruszków?
- NeoN
- Moje maszyny: Wueska
Emzety
Komarzątka - Lokalizacja: Grójec
- Kontaktowanie:
W pruszkowie podbij do firmy Fan-motor na ul. Działkowej 6a. Fajny gość i zna się na robocie, lubi stare motocykle 
Krakowiaków straciło w moich oczach- spierdzielili mi wał od jednego sprzętu
źle złożony, o wyważeniu zapomnij, swożnie w przeciwwagi powciskane w cały świat 

Krakowiaków straciło w moich oczach- spierdzielili mi wał od jednego sprzętu