W planach mam zmienic na grzybka, musze tylko go znalezc w garazu u dziadkow. Krociec odpada, bardziej mi sie podoba jak gaznik nie jest zakryty boczkami.Borewicz pisze:No no kozackoAle załóż jej kruciec i normalny flitr powietrza
kiepski AQ wyciagnij tylna zarowke i nie naciskaj stop w tedy bedziesz wiedzial ale stawiam na kiepski AQiron_bird pisze:Panowie, mam problem z praca silnika na swiatlach. Bez swiatel chodzi elegancko ale jak tylko przekrece stacyjke na zapalone swiatla to mi sie dusi maszyna. Co moze byc przyczyna?
Dokładnie, nie wiesz - nie pisz.Muciek pisze:Te "porady" z książek o naprawach sobie można wcisnąć.... Nie wiesz nie pisz
AQ jest nowyrafalgb pisze:kiepski AQ wyciagnij tylna zarowke i nie naciskaj stop w tedy bedziesz wiedzial ale stawiam na kiepski AQiron_bird pisze:Panowie, mam problem z praca silnika na swiatlach. Bez swiatel chodzi elegancko ale jak tylko przekrece stacyjke na zapalone swiatla to mi sie dusi maszyna. Co moze byc przyczyna?
sory myslalem ze piszemy o M21 W2 (175) soryrafalgb pisze:kiepski AQ wyciagnij tylna zarowke i nie naciskaj stop w tedy bedziesz wiedzial ale stawiam na kiepski AQiron_bird pisze:Panowie, mam problem z praca silnika na swiatlach. Bez swiatel chodzi elegancko ale jak tylko przekrece stacyjke na zapalone swiatla to mi sie dusi maszyna. Co moze byc przyczyna?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości