a widzisz a nad nimi właśnie się zastanawiałem czy są ok czy zrobić bardziej PRLTexas Ranger pisze:![]()
A te lusterka

a widzisz a nad nimi właśnie się zastanawiałem czy są ok czy zrobić bardziej PRLTexas Ranger pisze:![]()
A te lusterka
Piana pisze:wułeski słyneły z dokładnego malowania
nie wiem gdzie na baku widzisz załamania bo ja ich nie widzęPiana pisze:Popraw malowanie linie na baku bo widać lekkie załamania a wułeski słyneły z dokładnego malowania. Możesz domalować lampę na dole bo przebija czarna minia. Ile ciągłes ją maks?
tak teraz kopię temat i porównałem to co mam w szopie. WSK ma 6004, WFM i B1 starsze 16004 - jest węższe o 4 mm których mi właśnie w starym silniku brakowało. Skinder jak kiedyś się spotkamy masz dużego browara!Skinder pisze:Ten silnik nie powinien mieć przypadkiem łożyska 16004 na zdawczym ?
thxBikerDS pisze:Przepięknie Ci wyszło Moto
Piana chłopie chyba Cię dzyndzoły bolą... Widziałem twoją boszową sztukę artystyczną, na pięknej shlce i to jeszcze z dokumentami od pana dziadka, który mam nadzieje ze będzie Cię kiedyś nawiedzał w nocyPiana pisze:Popraw malowanie linie na baku bo widać lekkie załamania a wułeski słyneły z dokładnego malowania. Możesz domalować lampę na dole bo przebija czarna minia. Ile ciągłes ją maks?
Fakt kwestia przyzwyczajeniaCienias pisze:Trzeba przyznać że wygląda na prawdę dobrze.Tylko jakoś kierunkowskazy dziwnie na niej wyglądają, coś jak dodatkowe lampy w Harleyach![]()
Gratki
Wiem że Cię to raziSavier pisze:Nakleić odpowiednie logo i super.
Jakoś średnio pasują mi gumy na baku w B3BikerDS pisze:Bardzo mi się podoba, ale wyobraźcie sobie, że wychodziły tak serynie, ale z alu listwą na siedzeniu i chromami na baku i silnikiem czterobiegowym o mocy np. 12 KM .... ok zabrnąłem troszkę![]()
DarAss planujesz przykleić gumy na bak ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości