no offence,
pozdr!
Chętnie posiadłbym drugi taki znaczek na drugi boczek. Może ma ktoś??Alien pisze:Ważne żeby Tobie motor się podobał.
Aczkolwiek mi tez ten wygląd nie leży...tzn. ... grubaśny znaczek 175 ...
Ostatnie zdanie sprawiło że powiedziałem pod nosem "skąd ja to znam". Kupiłeś zestaw Standardowy czy Uproszczony?grisha_t pisze:Zalety modułu są opisane na stronie producenta http://www.elektronika-motocyklowa.pl/m ... e_wsk.html i w 100% je potwierdzam.
Kiedyś WSK-a miała swoje humory i nie chciała z niewiadomych przyczyn palić - trzeba było ją przepchnąć lub poczekać aż będzie miała dobry humor - teraz już tego nie ma.
Niestety nie każde kolanko pasuje jak ulał do mojego motocykla, w sensie przylegania. Ile się naszukałem, aby wreszcie w miarę było dobrze. Okrągłe kolanko (wiem, że w tych modelach takie było oryginalnie) też dosyć dobrze pasowało, bo jest z czasów PRL(dzisiejsze kolanka nie pasują w ogóle) i w bardzo dobrym stanie, ale kwadratowe zdaje się pasować trochę lepiej. Z wyglądu też chyba trochę lepiej mi pasuje.Savier pisze:... dlaczego zrezygnowałeś z okrągłego kolanka?
Tak, rzeczywiście cylinder z głowicą są po szkiełkowaniu, oprócz ostatniego zdjęcia, na którym jest zamontowana już nowa głowica - jeszcze nie była ona szkiełkowana, ale pewnie będzie.LukS2 pisze:Cylinder i głowice masz po szkle?
Spytam się jutro OK? Jeśli będzie miał czas to powinien pomóc. Części zamawia w jakimś specjalnym dziedzinowym sklepie, więc cała operacja u mnie trochę trwała.rafalgb pisze:czy twój kolega elektronik mógłby zrobić dobry schemat stabilizatora na 12V??
Niestety kumpel nie chce się w to już bawić, bo brak mu (po pracy) czasu na...jak to ujął... "ambitniejsze wyzwania związane z jego zainteresowaniami". Jego zdaniem 12V (w przeciwieństwie do 6V) stabilizatory powinny być dostępne gotowe w sklepach za stosunkowo niewielką cenę.rafalgb pisze:czy twój kolega elektronik mógłby zrobić dobry schemat stabilizatora na 12V??
. Niedużo, właściwie chciał zrobić mi je po kosztach, ale zapłaciłem mu 50PLN (o ile dobrze pamiętam) za 5 stabilizatorów 6V.Muciek pisze:ile skasował Cię za te stabilizatory ten elektronik?
Faktycznie, jeśli ktoś potrafi i ma części, to taki stabilizator wychodzi tanio. Ja takich umiejętności nie posiadam dlatego musiałem komuś to zlecić.Muciek pisze:Hmm 10zł za 1 kiedy całość w 4zł się zamyka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości