Też się właśnie nad tym zastanawiam. Ogółem spłuczki przebiły moją sakwe na piwo przy dudkuz-tomek pisze:A ja mam pytanie następującej treści: Dlaczego obszywać spłuczki? Nie lepiej zainwestować w jakieś przyzwoite sakwy ?

Też się właśnie nad tym zastanawiam. Ogółem spłuczki przebiły moją sakwe na piwo przy dudkuz-tomek pisze:A ja mam pytanie następującej treści: Dlaczego obszywać spłuczki? Nie lepiej zainwestować w jakieś przyzwoite sakwy ?
Skinder tu ma racje. Jednak z drugiej strony po obszyciu nic nie będzie widac a przecież nikomu nie musi sie chwalić z czego ma sakwy.Skinder pisze:Też się właśnie nad tym zastanawiam. Ogółem spłuczki przebiły moją sakwe na piwo przy dudkuOsobiście nie zapodałbym czegoś takiego bo wstyd
Kondziu pisze:zapodaj jakiś filmik jak działają te migacze
z chęcią bym tam go zmontował ale brak uchwytu. Wcześniej jak były kierunki miałem przełącznik z prawej strony (zdjęcia są wcześniej) i nie było to wygodnym rozwiązaniem, dlatego będzie pod przełącznikiem świateł. Zawsze jak coś kombinuje przy motorze to tak by później wrócić do jego stanu pierwotnego, więc jak dorwę prawą obejmę z nadlewką na przełącznik to może i tam go zamontuje.Kondziu pisze:przełącznik załóz tak jak w 175. Tylko że musiał byś mieć ten uchwyt od migaczy
Dzięki za podpowiedź. Masz wyczerpujący pwbartek582 pisze:Piotr przyłap klejem ne555 co by z podstawki nie wypadło. Wysłałem PW do ciebie.
Właśnie myślę nad takimi kierunkami i bardzo podobają mi się twoje rozwiązania tego problemu w 125z chęcią bym tam go zmontował ale brak uchwytu. Wcześniej jak były kierunki miałem przełącznik z prawej strony (zdjęcia są wcześniej) i nie było to wygodnym rozwiązaniem, dlatego będzie pod przełącznikiem świateł. Zawsze jak coś kombinuje przy motorze to tak by później wrócić do jego stanu pierwotnego, więc jak dorwę prawą obejmę z nadlewką na przełącznik to może i tam go zamontuje.
Chcesz też zrobić taki przerywacz i kierunki?
Płytka się trawi wstawię foto jak będzie gotowa.Planuję na płytce zrobić kierunki i tylną lampę,zobaczymy jak to wyjdzie.piotrBe pisze:Chcesz też zrobić taki przerywacz i kierunki?
Wszystko zależy od tego jakie są użyte diody, im mocniejsze tym bardziej będzie widać - ja kupiłem najjaśniejsze jakie miał. Teraz nie mam możliwości sprawdzenia tego na dworze, bo wiadomo jak jest za oknem, więc je będzie bardzo dobrze widać. Lampka nie wystarczy jak na razie?Muciek pisze:Pokaż jak one świecą w dzień
Trudno ważne by mi się podobałoVeteran pisze:Logo na baku w nie orginalnym miejscu, tylni bagaznik "druszlak na talerze" nie pochromowany, brak oryginalnego malowania. Jednak wstydu nie ma.Ogólnie efekt prac średni. Pozdrawiam
Tak wiem wiem, pisałem wcześniej o planach a w nich mitas`y na wiosnę lub cos ciekawszego jak się trafi. Stomile zostaną na pamiątkę i będą wisieć na ścianie...sopi220 pisze:piotrBe dalej masz w wsk tę oponę z przodu?jeżeli tak to radzę ci ją zmienić na jakąś współczesną.ta"kartoflówa"nie nadaje się do jazdy po drodze,zwłaszcza po mokrym asfalcie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości