Już gotowa cała na sezon 2013? Bo chyba będzie bojowy

Mam nadzieję, że tutaj zobaczę Twój pojazd:
http://www.wsk.audiobas.pl/wyprawy
Nie ma za co.piotrBe pisze:- dwie płytki od bartek582 dzięki
AudioBas pisze:Co ona się tak tłucze?
Wzajemnie, przedstaw coś od siebieSeba_830 pisze:Bardzo ciekawa historia wsk, która zresztą jest bardzo ładna.
-Tak doszedł.bartek582 pisze: Nie ma za co.
Przelew doszedł?
Ciekawy jestem jak kuferki będą się na motocyklu prezentować,obszycie pierwsza klasa,pogratulować.
Ja ze swoją stoję w miejscu
Tyle że ja nie mam zrobionego silnika na tip top. W tym, lub następnym tygodniu będzie ogarnięty szlif, jak i dopasuję tulejke w główce korbowodu - to ona sie tłucze. Oczywiście ustawiona jest "na oko".Damiano074 też wkleił filmik i też mu cos tłukło.
ja zawsze pompuje po 2 bary bo ja osobiście uważam, że 1.3 bara to za małoAudioBas pisze:Właśnie te 1.3 bar (wiem, wiem katalogowe) to nie za mało??
Nie nie jest za mało wręcz jest to totalne minimum jakie można wbić na przód, natomiast 1,6 już jest kamyk i strasznie wali w łapy. przy 1,0-0,8 już jest nie miło przy hamowaniu i w winklach. Tak wcześniej napisałem że 1,3 spoko, ale na solo! Najoptymalniejszą wartością dla stomili przy mojej masie 73 kilo +/- pasażerka jest 1,4 i świetnie się jeździ!AudioBas pisze:Właśnie te 1.3 bar (wiem, wiem katalogowe) to nie za mało??
2,0 to jest kamień wyłącznie na asfalt lustro, maksimum 1,9 przy pełnym załadunku (ktoś to obliczał i potwierdzam ze działa) no chyba że masz zawieszenie jak w SHL M11 gdzie motocykl płynie na nierównościach to bij i 2,5Lukasz1331 pisze:ja zawsze pompuje po 2 bary bo ja osobiście uważam, że 1.3 bara to za mało
Rozważę tą propozycję zamiany stronami przełączników, może się uda bez montowania klamek od MZ... Co do boczków to już jesteś drugą osobą której nie pasują, ale ok, spokoSEBA pisze:Co do mocowania przełącznika kierunkowskazów wydaje mi się że dobrym rozwiązaniem jest zastosowanie klamek od MZ TS i zamienieniu miejscami przełącznik świateł z przełącznikiem kierunkowskazów. Tak żeby kierunki były w lewej ręce, a światła i klakson w prawej.
Nie myślałeś nad pomalowaniem boczków na czerwono ?
No to mozesz liczyc juz trzy osobyCo do boczków to już jesteś drugą osobą której nie pasują, ale ok, spoko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości