I tu się Tomaszu nie zgodzę. A to dlatego, że nowy, proszkowy lakier jest grubszy. Przy wkręcaniu śrub, czy spasowaniu tak jak wyżej gumek stopki napotkałem oporyTomekk pisze:Będąc szczerym to w dzisiejszych czasach gdy to wszystko jest już styrane życiem, te gumy i wkładki oraz konsole to nie ma różnicy jak to zmontujemy bo i tak nadal latają jak żyd po pustym sklepie...
AudioBas pisze:Dobra i tak druga lata i tak, aby mnie tylko wkurwiło to
Nawet z najmniejszą rzeczą są jakieś problemy, mówię jest wieczór walnę piwko i pchnę prace do przodu.
Co może mnie zdenerwować przecież z konsolach
A tu takie wałki
Ja i tak jestem za opcją nr 2
Zobaczymy co ma Matej w swojej maszynie i tyle
P.S PiotrBe - masz w drugą stronę wsadzony bolec podnóżka (zapinka powinna być z lewej hah).
To jest w tym ***zajeb***Alien pisze:ps. Pije sobie piwo i umieram ze śmiechu. Audiobas zakłada podnóżek - temat na dwie strony i filmy są nagrywane
Ale zobaczcie warto poruszyć kwestie, które nie były omawianepiotrBe pisze:Drugą stroną medalu jest to że Audio ma wielką siłę przebicia przez taką pierdołę, wielu poruszył by ruszyli dupska i sprawdzili jak jest w ich sprzęcie
PS: na następny raz nie odpisuje w jego tematach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość