DarAss pisze:Właśnie o nim mówiłem ale to droooogo. I mało tego masz tylko podstawowe śruby. Nakrętek np np uchwytu pasażera pomniejszych śrubek i mocowań jak i wkrętów jak do rolgazu mocowań klamek narzedziowki itp to już tam nie ma. Ja naliczyłem u siebie z zapasem nakrętek i podkładek ok 370 elementów w zamówieniu a u niego masz bez zapasu wyliczone i nie wszystkie (policz sobie na zdjeciu)
Fakt, może i drogo ale wszystko jest wypolerowane.
Natomiast jeżeli chodzi o ilość normaliów to to co jest na zdjęciach (a wszystkiego po prostu nie ma ujętego) nie odpowiada rzeczywistemu zestawowi dedykowanemu do danego motocykla - rozmawiałem przez telefon na ten temat z człowiekiem - prosił by zdjęcia bardziej traktować jako poglądowe.
W zestawie, o którym wcześniej wspominałem (210zł) są wszystkie śruby, nakrętki, podkładki oprócz śrubek obu klamek i dwóch śrub lampy, które jako najrzadziej dobierane przez kupujących facet sprzedaje osobno.
DarAss pisze:Prosty przykład przedni błotnik. U niego masz 2 śrubki. A jest ich dużo więcej. Mocowania przelotek linek, chlapaczy. 4 są na mocowanie do lag itp
Nie wiem skąd wiedza o dwóch śrubkach (ze zdjęć?) ale co do błotnika w tej cenie jest komplet - łącznie jak w moim przypadku (kos) z wszystkim śrubkami objemek mocowania stelaża i chlapacza - wszystko to na spokojnie przekazał mi człowiek przez telefon

.