Wąska w pasie dobrze ... sięAlien pisze:No ja tez akurat jestem wielbicielem takich wiekszych, latynoskich zadkow![]()

Chociaż dupeczka musi być w miarę

Wracając do tematu... Śmiesznie wyglądają nie chromowane golenie

Wąska w pasie dobrze ... sięAlien pisze:No ja tez akurat jestem wielbicielem takich wiekszych, latynoskich zadkow![]()
Tzw wymienne koła (tył-przód, przód-tył), tam przychodzi taka blaszka osłaniająca, przypatrz się na fotkach na początku tematu, ale czekam aż wróci z malowania, bo ta którą miałem strasznie zmordowanaMateusz WSK pisze:Dlaczego masz tylny bęben z przodu założony ?
Mi ucina, są za duże do tej szaty graficznej forum.Łukasz S. pisze:PS. Nie wyświetlają się Wam poucinane fotki? Bo nie wiem czy to u mnie nie gra czy to u wszystkich tak.
prawy myszy na zdjęcie "Otwórz grafikę w nowej karcie" i jest nie ucięteAudioBas pisze:Mi ucina, są za duże do tej szaty graficznej forum.Łukasz S. pisze:PS. Nie wyświetlają się Wam poucinane fotki? Bo nie wiem czy to u mnie nie gra czy to u wszystkich tak.
Wrzucaj jako załącznik!
Rama prawie gola. Doda sie elementow i zdejmie moto z podstawki to wszystko sie schowa pod obciazeniempiotrBe pisze:Przednie zawieszenie mi nie pasi bo strasznie wyłazi na drugim foto z spod szklanek
Alien pisze:Rama prawie gola. Doda sie elementow i zdejmie moto z podstawki to wszystko sie schowa pod obciazeniempiotrBe pisze:Przednie zawieszenie mi nie pasi bo strasznie wyłazi na drugim foto z spod szklanek
Bardzo proste wytłumaczenie, nie mam skręconych jeszcze sprężyn (tych pseudoprowadnic) u dołu kielicha (trzeba odskrobać proszek z otworu i kupić uszczelkipiotrBe pisze:Przednie zawieszenie mi nie pasi bo strasznie wyłazi na drugim foto z spod szklanek
Koks koks, to co zauważyłem. MY jesteśmy przyzwyczajeni do tego, że wszystkie wieśki mają chromowane lagi, a tutaj jakiś "dziwoląg" co odbiega od reszty. NIE!, właśnie takie wychodziły z fabryki i trzeba przywyknąć i zaakceptować taka, jaka była. Na pewno jest zrobona na 150% niż wyjechała z taśmy produkcyjnej. To tak jak trochę przemeblować pokój i na pamięć iść do szafki po skarpetki, a tam stoi łóżkoiron_bird pisze:Koks, mucha nie siada, ale faktycznie lepiej by wyglądała z chromami na lagach oraz felgach
Ja wiem, ale świecidełka lepiej wyglądająpiotrBe pisze:Koks koks, to co zauważyłem. MY jesteśmy przyzwyczajeni do tego, że wszystkie wieśki mają chromowane lagi, a tutaj jakiś "dziwoląg" co odbiega od reszty. NIE!, właśnie takie wychodziły z fabryki i trzeba przywyknąć i zaakceptować taka, jaka była.iron_bird pisze:Koks, mucha nie siada, ale faktycznie lepiej by wyglądała z chromami na lagach oraz felgach
Wtedy by można tą wueską kebap rozwozićpiotrBe pisze:PS: było zostawić ten dywan na kanapie
To był sweterpiotrBe pisze:PS: było zostawić ten dywan na kanapie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość