Wueske kupiłem 14.10.2008r. w Łodzi. Byłem tak pewny tej wueski, że pieniądze wpłaciłem z góry

No to tak może zapodam jakieś foto zaraz po kupnie.

No i po pórocznym staniu nareszcie przyszedł czas na nią

Do silnika nie miałem żadnych zastrzeżeń, lecz gdy go rozebrałem moim oczom ukazał się tłok z obytkiem koło zamka (klasa "NC" więc się nie zdziwiłem, że tak się stało).
Wał minimalne luzy ma, zrobie regeneracje już po sezonie oczywiście, Cylinder wręcznie miał wyczuwalnego progu. Założyłem krótko używany oryginalny tłok, tym razem
klasy "NA" i do tego nowe pierścienie prywaciarskiej roboty (ale nie jest źle). Co do skrzyni to mam zastrzeżenia, a mianowicie wbijając
jedynke potrafi bieg wyskoczyć, a przy jeździ po warszawie robi się czasami to bardzo denerwujące. Chcąc zmienić szybko bieg w górę czyli dwujkę lubi zazgrzytać,
Jeśli oczywiście mi się nie spieszy to wcisnęł klamkę sprzęgła i chwilkę pojade "na sprzęgle" wbijając dwujkę nic nie zgrzytnie. No ale mowa była o rozebranym motocyklu,
a ja się zapęłdziłem i już opowiadam co się dzieje po złożeniu

Co do chromu to mam fotkę tylko części oddanych rzeczy:

Amortyzatory zregenerowałem oryginalne, teraz ładnie pracują, jadąc w trasie nie bolały mnie nawet ręce

Tak mniej więcej wygladał motocykl w trakcie składania. Długo czekałem na pierdoły z akrylu, a jazdy nie mogłem się doczekać

Kiedy odebrałem już części z malowania ostro zacząłem wszystko składać

Zdjęcia robione jeszcze tego samego dnia po złożeniu

Wueske poskładałem w połowie wakacji, lecz po poskładaniu pojechałem do dziadków na miesiąc i wueska stała nie ruszana, oczywiście jazdy próbne były, takimi jazdami
próbnymi zrobiłem 380km . Kiedy już z kolegą "wskkos1981" umówiłem sie na trase do Kazimierza wueska była w pełni sił. Powiedzmy, że silnikowo mnie nie zawiodła, lecz
pękła linka gazu, a że to była niedziela to nigdzie takiej linki dostać nie mogłem

Byłem nią także u dziadków (18.09.2009r.), którzy mieszkają 200km ode mnie. Fotki z wyjazdów niedługo będą oczwyście odpowiednim temacie

Świerze zdjęcia porobie na dniach