Regeneracja wału i szlif Białystok
-
- GG: 0
- Moje maszyny: Wsk125
- Kontaktowanie:
Regeneracja wału i szlif Białystok
Szukam osoby bądź zakładu w Białymstoku lub okolicy jak w temacie. Kogo polecacie?
Re: Regeneracja wału i szlif Białystok
Hej do czego ten wał, pisz lub dzwoń zrobie Ci co trzeba szybko i solidnie, szlif tez moge zrobic, i podtoczenie tłoka oraz polerke denka zeby mniej puchł i nie zbierał sie nagar 512-129-126
-
- Moje maszyny: WSK M06-64, WSK M06B3 Gil, WSK 175 Kobuz, Komar 2352,
- Kontaktowanie:
Robiłem ostatnio na Kujawskiej, ale nie jestem do końca zadowolony, np. blachy zamiast wymienić to pospawali. Koszt 180 zeta.pleba_n pisze:Szukam osoby bądź zakładu w Białymstoku lub okolicy jak w temacie. Kogo polecacie?
Następny oddam do zakładu przy ul.Ogrodniczki, to będę miał porównanie.
Blach sie nie spawa bo musza być szczelne, inaczej zwiekszy sie pojemnosc szkodliwa w układzie korbowym i moto nie bedzie chodzic tak jak powinno, mozna zostawic stare o ile sie nadają ale musza być szczelne.
Wyslij do mnie to Ci zrobie taniej i dam gwarancje
napewno bedziesz zadowolony 
Wyslij do mnie to Ci zrobie taniej i dam gwarancje

-
- Moje maszyny: Wsk125
- Kontaktowanie:
Hej zapomniaĺem dopisac wsk m06b3 125. W jakim jest stanie to jeszcze nie wiem gdyz mam zamiar dopiero zglosic do rzeczoznawcy i dopiero po jego opinii bede sie zabieral za robote. Wiem że przynajmniej raz szlif był robiony.. Jeśli nie ma jakiegoś konkretnego zakładu/osoby w poblizu co za rozsądną cenę zrobi to rozważę wysyłkę