Witam wszystkich...
nie lubię dodawać takich ogłoszeń ale niestety ostatnio trafiają się ciężcy sprzedawcy, naciągacze itp...
swego czasu szukałem kranika paliwa do wski M06 B1 i jeżeli się nawet nie mylę to wrzucałem w dziale "kupię" ogłoszenie dotyczące poszukiwania ww. przedmiotu, jeżeli też mnie pamięć nie myli to któryś użytkownik był tak miły i podrzucił mi link do ogłoszenia na olx, oczywiście od raz zaznaczam, że nie mam pretensji to forumowicza bo on chciał po prostu pomóc
pod koniec lipca transakcja zakupu została sfinalizowana, jednak ku mojemu zdziwieniu, towar który był przedstawiany na zdjęciach to całkiem coś innego niż przedmiot który dotarł do mnie, myślę sobie - pewnie się klient pomylił, więc wysłałem wiadomość poprzez portal olx i jednocześnie wysłałem sms na numer telefonu, który jest podany w ogłoszeniach, i tu i tu cisza, a telefon nie odpowiada
pisze dla potomnych bo nie były to jakieś wielkie pieniążki jednak nie lubię jak ktoś robi mnie w konia...
poniżej zamieszczam link do ogłoszeń tego użytkownika.
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2a5ixP/
Tyle ode mnie...
"Nie Polecam" Mariusz Glob
- Grinch
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK M06 B3
WSK M06 B1
WSK M21W2 KOBUZ - Lokalizacja: PL
- Kontaktowanie:
- krajdomini
- Moderator
- Moje maszyny: WSK M06 B3 Kos 1985
- Kontaktowanie:
Re: "Nie Polecam" Mariusz Glob
Za niedużą kasę ludzie potrafią psuć sobie opinię..
Skoro piszesz posta, to na pewno poczekałeś sporo na jego odpowiedź? Czasem u niektórych naprawdę coś się wydarzy, nie mogą odpisać. Ale nie bronię człowieka
Skoro piszesz posta, to na pewno poczekałeś sporo na jego odpowiedź? Czasem u niektórych naprawdę coś się wydarzy, nie mogą odpisać. Ale nie bronię człowieka
Mój Kos 1985r: viewtopic.php?f=71&t=30326