@Jhonny.
Boli cie ten fakt ? Jesteśmy gorsi ? Nie unoś się tak. Z twojego postu można wywnioskować, że można nas traktować jako idiotów , których można robić w bambuko.
Chromowanie
- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Re: Chromowanie
Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.
Dawniej Borewicz.
- Skinder
- Moje maszyny: Perkoz 0001
- Kontaktowanie:
Momentami trochę chyba przesadzasz ze swoją opinią. Borewicz ma racje, jak tak bardzo palisz się do pracy to z chęcią Ci ten stołek udostępniam. Radźcie sobie sami.
- Alien
- GG: 0
- Moje maszyny: M21W2 '72, Romet Komar typ 100, Kobuz '82
- Kontaktowanie:
A co nas to interesuje?Chłopcze co roku jesteśmy na takich wczasach że nawet nie śniłeś

-
- Moje maszyny: WSK 125 B1
WSK 125 B3
WSK 125 B3 Bąk
JAWA TS 350 - Lokalizacja: Gliwice
- Kontaktowanie:
Skinder i Borewicz - czytajcie ze zrozumieniem ... ale skoro są z tym problemy mój wpis usunąłem żeby Was nie "raził".
-
- Moje maszyny: WSK M06 B1 '70
- Kontaktowanie:
Tutaj piszesz że prowadzicie firmę. Na innym forum że jako osoba prywatna. Widzę że koleżanka coś pląta się.
Nikt nie skreśla Twoich usług od razu. Kilka razy poproszono o jakieś zdjęcia wykonanych chromów. Cokolwiek co mogłoby uwiarygodnić ofertę. Niestety każdy tu ma bzika na punkcie swoich motorów i nie pośle w ciemno części w świat.
Nikt nie skreśla Twoich usług od razu. Kilka razy poproszono o jakieś zdjęcia wykonanych chromów. Cokolwiek co mogłoby uwiarygodnić ofertę. Niestety każdy tu ma bzika na punkcie swoich motorów i nie pośle w ciemno części w świat.
- AudioBas
- Administrator
- GG: 3615115
- Moje maszyny: www.WSK.AudioBas.pl
- Kontaktowanie:
Wywalicie to do kosza....!
Naiwniaków raczej tu nie znajdziesz!
Naiwniaków raczej tu nie znajdziesz!
Jak tak tanio robią to im wysle kawałęk pręta 10 mm i zobaczymy czy odeślą czy na złom sprzedadzą.