lelek export??
Regulamin forum
Obowiązkowo w przypadku nowego wątku należy dodać do postu załącznik w postaci zdjęcia przedmiotu bądź też zrzutu strony oraz opisać przedmiot.
Obowiązkowo w przypadku nowego wątku należy dodać do postu załącznik w postaci zdjęcia przedmiotu bądź też zrzutu strony oraz opisać przedmiot.
- marwsk
- GG: 7969515
- Kontaktowanie:
Re: lelek export??
Perkoz też wygląda jak zwykła wueska a ceny raczej nie schodzą poniżej 10 000zł. Ramę do perkoza można zrobić na średnio wyposażonym warsztacie w chwilę a mimo to ludzie kupują. Też nie przesadzajmy, ze na zakup motocykla za 5tys mogą pozwolić sobie tylko osoby nie wiadomo jak zamozne. Taki sliski temat troche z tymi cenami no i rynek wbrew pozorom bardzo plytki i slaby.
''Wielki Motórze. Swoja Przenajświetszą Benzynę zamień w wino ... aby pragnienie nasze ugasić''
- daroohd
- GG: 0
- Moje maszyny: Wsk Lelek.
cena 8,5 jest za sama wske czy za oba motorki.
-
- Moje maszyny: wfm 58r
wsk MO6 Z2 2Xzak
komar 64r - Lokalizacja: Laski
- Kontaktowanie:
za ruska, za wueske sam nie wie ile chce.
- MajkelCIN
- Moje maszyny: WSK 59' XJr 1300 01'
Gnom 5.? - Lokalizacja: Cinowo
- Kontaktowanie:
Za IŻa 56 8,5 k zł? Kogoś nieźle pogięło. Za tę kasę, jeszcze idzie kupić dwie 49...
- Shoei
- GG: 1233445
- Moje maszyny: www.wsk-perkoz.blogspot.com
- Kontaktowanie:
1-2k za zwykłą z kwitem więc 5k za doprowadzoną do porządku nie serię nie jest dużo. Wyliczmy sobie piaskowanie, malowanie, składanie, cynkowanie, transport, materiały jak np. przewody + jakieś inne eksploatacyjne do tego baza. Nikt za darmo nie odda ani tym bardziej poniżej kosztów "produkcji", no chyba że życie zmusi.
http://wsk-perkoz.blogspot.com Kupie motocykl oraz części do WSK Perkoz