Opis mówi sam za siebie. jedna z 250 pierwszych sztuk. Cena jest adekwatna do moto, czy nie? Bo nie orientuję się w Junakach, a chciałbym.

...opis to mydlenie oczu, jak dla mnie to ulepa z historyjką napisaną przez handlarzyka i jednym foto na sztukęFilip518 pisze:Opis mówi sam za siebie. jedna z 250 pierwszych sztuk. Cena jest adekwatna do moto, czy nie? Bo nie orientuję się w Junakach, a chciałbym.
marwo4 pisze:To sprzedaj jeden ze swoich motocykli za ADEKWATNĄ cenę...Jaka to będzie cena ?
...ooo, czyżby pan sprzedawca się odezwał???marwo4 pisze:To sprzedaj jeden ze swoich motocykli za ADEKWATNĄ cenę...Jaka to będzie cena ?
Nie wiem czy piszesz serio, czy nie. Ale wydaje mi się, że 10k to za dużo raczej jak za remont.Texas Ranger pisze:To prawda, remont Junaka to z 10 tysiaków lekko licząc.
Wykonać remont to naprawdę można się zmieścić w 5 tys. zł. Jeżeli mówicie o odbudowie motocykla z chromowaniem każdej podkładki pod śrubę to macie rację.revo pisze:wykonać kompleksowy remont
Obrażasz mnie.zubr9471 pisze: Niektórzy robią sobie z takich junaków perełeczki i trzymają w salonie, ale to są zboczeńcy..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości