http://olx.pl/oferta/wsk-export-sport-u ... d933e9a513

cena też unikatowa...
Zgadzam się z kolegą, aukcja to najlepsze rozwiązanie, ale większość ludzi boi się to zrobić, ponieważ na aukcji wezmą mniej pieniędzy niż chcą. Ale przecież jest opcja minimalna kwota można sobie ustalić, i wiedziedzieć później do jakiej kwoty doszła licytacja więc wychodzi taka aktualna cena rynkowa owego rarytasu. Ja dlatego szanuje najbardziej osoby i chwała im za to, gdy aukcja jest bez ceny minimalnej sprzedają za tyle ile pójdzie, i nie kombinują, że w połowie aukcji nagle się uszkodziło czy coś. Bo czym się ktoś sugeruje wiedząc, że nakłądki kosztują 3 czy 5 tyś???peper50 pisze:Myślę, że cena w obu przypadkach podyktowana jest widzimisię sprzedającego. Najprostszy sposób, żeby to sprawdzić to wystawić oba przedmioty od 1 zł. Wtedy cenę dyktuje podaż i zainteresowanie kupujących. Można wtedy porównać aktualną cenę sprzedających z ceną, którą proponują zainteresowani. Przecież jak ktoś będzie chciał kupić to wyłoży każde rozsądne pieniądze. Ale w obu przypadkach takiej sytuacji nie będzie bo sprzedający bardzo dobrze wiedzą, że w życiu na aukcji takich pieniędzy nie dostaną i każda z tych aukcji była by dowodem na to, że kwoty które wołają są wzięte z księżyca. Po co więc wystawiać od 1 zł i weryfikować ludziom opinię ile to jest warte skoro można od razu krzyknąć 2600-3000 zł i zostawić ludzi z niewiedzą i przekonaniem, że faktycznie jest to tyle warte.
Takie moje skromne zdanie.
P.S. A tak na serio to myślę, że są ludzie, którzy pierdzą pieniędzmi więc kwota 3000 zł jest dla nich fiołkowym wiatrem po kawiorze. Musi ich tylko interesować ten temat.
I wystawisz za 3000 złDANGERcock pisze:Chętnie kupie za Twoje Max 2 tys . Każda ilośc
Tak więc ja poczekam na pickamatitima1985 pisze:niedlugo picek bedzie mial w swojej ofercie
Marcin Ty mi lepiej napisz co z tą tarczą kotwicznąmarcin3ta pisze:pewny jesteś że wystawie ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości