S2
Regulamin forum
Obowiązkowo w przypadku nowego wątku należy dodać do postu załącznik w postaci zdjęcia przedmiotu bądź też zrzutu strony oraz opisać przedmiot.
Obowiązkowo w przypadku nowego wątku należy dodać do postu załącznik w postaci zdjęcia przedmiotu bądź też zrzutu strony oraz opisać przedmiot.
- Savier
- Administrator
- GG: 0
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
-
- Moje maszyny: Gazela 69'
Kobuz 84'
Lelek 75' - Lokalizacja: Zduńska Wola
- Kontaktowanie:
Re: S2
Właściciel/ka już telefonu nie odbiera. 

-
Kobuz 84'
- Kontaktowanie:
Cena to już 19 tysięcy.
Ehh... Patrząc na to co się teraz dzieje to chyba sobie odpuszczę wymarzonego Lelka i od biedy zajmę się Kobuzem.
Ehh... Patrząc na to co się teraz dzieje to chyba sobie odpuszczę wymarzonego Lelka i od biedy zajmę się Kobuzem.

- fazerofz6y
- Moje maszyny: WSK BAK
S1EX GB
S1EX USA
S1 EX Canada
S2EX USA I inne - Lokalizacja: scotland
- Kontaktowanie:
- fazerofz6y
- Moje maszyny: WSK BAK
S1EX GB
S1EX USA
S1 EX Canada
S2EX USA I inne - Lokalizacja: scotland
- Kontaktowanie:
- Savier
- Administrator
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
-
Kobuz 84'
- Kontaktowanie:
lis, jak się w końcu dodzwoniłem to obwiązywała już cena 19tyś +.

-
Kobuz 84'
- Kontaktowanie:
Mi mówił, że dzisiaj nikt nie przyjeżdża, że nie ma możliwości. Mniejsza o to.
Tak jak mówisz, prawdy się nie dowiemy.
Tak jak mówisz, prawdy się nie dowiemy.

- Adam_Ga
- Moje maszyny: 125 & 175 & 350
- Kontaktowanie:
Fajny sprzęt, choć powiem że nie dałbym 15k za WSK, nawet Sporta czy EX. OK wyprodukowano tego niewiele (S2 +/-3000) ale to wciąż WSK. Przy całej mojej sympatii do WSK nie rozumiem tego rynku? W tej cenie można kupić przedwojennego niemca powyżej 250cc czy nawet anglika 500cc (np. ebay Royal Enfield 1964 - po renowacji 4200Euro). Nawet nie próbuje zrozumieć skąd te ceny, chyba tylko nasz narodowy sentyment napędza ten rynek.
"Jak się dba to się i jedzie, jak się nie dba to się nie będzie jechało"
-
- Moje maszyny: WSK, itp.
- Kontaktowanie:
Adam- bo tu nie ma co rozumieć. Ktoś chce mieć ,więc płaci tyle,ile chce sprzedający bo nie ma wyboru.
Który niemiecki motocykl wyszedł w ilości 3tyś sztuk przed wojną i jest w niższej cenie?
NIe dziwi mnie duża cena za S2 czy nawet ceny za DUDKA czy S1. Do cen Bąków lelków i tych podobnych mam spore zastrzeżenia że za dużo ,ale z racji że coś się komuś podoba i chce mieć to niech płaci. Ale ceny zwykłych B3 i W2 czy ceny kobuzów chociażby to już dawno przekroczyły zdrowy rozsądek, ale to chyba się bierze z tego że jak ktoś widzi że są motocykle po 10-12 tyś to i on chce za swoją zwykła wskę 5-6tys, bo i tak się nie zna więc nie mu nie wytłumaczysz że on ma zwykłą wskę.
Chociaż grzek30- może ty napiszesz czy jeszcze coś tanio można wyhaczyć. czy już bardziej świadomi sprzedający.
Który niemiecki motocykl wyszedł w ilości 3tyś sztuk przed wojną i jest w niższej cenie?
NIe dziwi mnie duża cena za S2 czy nawet ceny za DUDKA czy S1. Do cen Bąków lelków i tych podobnych mam spore zastrzeżenia że za dużo ,ale z racji że coś się komuś podoba i chce mieć to niech płaci. Ale ceny zwykłych B3 i W2 czy ceny kobuzów chociażby to już dawno przekroczyły zdrowy rozsądek, ale to chyba się bierze z tego że jak ktoś widzi że są motocykle po 10-12 tyś to i on chce za swoją zwykła wskę 5-6tys, bo i tak się nie zna więc nie mu nie wytłumaczysz że on ma zwykłą wskę.
Chociaż grzek30- może ty napiszesz czy jeszcze coś tanio można wyhaczyć. czy już bardziej świadomi sprzedający.
- grzek30
- Moje maszyny: 2,5xM21W2S2 i inne..
- Kontaktowanie:
Przykro mi ale czasy kiedy można było trafić coś taniego to się skończyły w tamtym roku.Niestety teraz jak chce człowiek coś sensownego zakupić to niestety nie są to małe pieniądze..
A wszystko dla tego ,że jest już wiecej ludzi chcących kupić np.S2 i mających takie fundusze niż osób którzy chcieli by sprzedać.
I nie zapowiada się aby ten trend zmalał a przeciwnie wydaje mi się ,że ceny będą jeszcze iść do góry-chodzi mi głownie o mało seryjne egzemplarze.
Z drugiej strony to jak z cenami ubezpieczeń
-Ceny nie były podnoszone przez bardzo długi okres a potem wielkie zdziwinienie ,że tak cena poszła do góry.Tak samo z cenami WSK, KTÓRE PRZEZ DŁUGI CZAS NIE BYŁY DOCENIANE.
A wszystko dla tego ,że jest już wiecej ludzi chcących kupić np.S2 i mających takie fundusze niż osób którzy chcieli by sprzedać.
I nie zapowiada się aby ten trend zmalał a przeciwnie wydaje mi się ,że ceny będą jeszcze iść do góry-chodzi mi głownie o mało seryjne egzemplarze.
Z drugiej strony to jak z cenami ubezpieczeń

- lis235
- Moje maszyny: wsk: b1,gil,lelek,kos,bąk,kobuzx2,sport s2x3
- Kontaktowanie:
jest kolejny:)
https://www.olx.pl/oferta/wsk-sport-s2- ... 5adf9f5082
https://www.olx.pl/oferta/wsk-sport-s2- ... 5adf9f5082
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Moje maszyny: WSK, itp.
- Kontaktowanie:
marcin niestety w niektórych okolicach WSKi wygineły przez złomiarzy i małolatów. Tak jest np u mnie. więc to szukanie to tylko internet i normalne ogłoszenia. I zazdroszczę osobą które mają w swojej okolicy jeszcze w czym wybierać i przebierać. Niestety większość tak dobrze niem.