Powiem jak było - ale nie mów nikomu ok?tango360 pisze:Hej, może za długo na forum nie jestem ,ale dlaczego poprzedni wątek został usunięty czyżby jednak AudioBas skopiował tą podstawke i po kryjomu sie (pogodzili) z Savierem? Tam ten wątek został usunięty a w tym tylko oni sie wypowiedzieli i odrazu zamknięty? W tamtym wątku wyszło dużo bubli zapłonów Saviera i dlaczego to ukrywać (savier wstydzisz sie czegoś?) Usuwać posty to wy umiecie. Dobra może doszliście do porozumienia, ale dlaczego go odrazu usuwać, nie lepiej by było go zamknąć i zostawić wątek? Widocznie trafiła kosa na kamień.![]()
![]()
Prawdopodobnie dostane "BANA" za obraze władzy, ale co tam po to jest forum żeby sie wypowiadać.
Oj coś musiałem wpisaćmarek216 pisze: Od eleki proszę się odkoziołkować, bo choć faktycznie obrała zły kierunek i sam prawie przestałem się tam udzielać to jest całkiem dobre forum skupiające rzesze pasjonatów i specjalistów z różnych branż.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość