Alien
- peter125-175
- Moje maszyny: 50 sztuk
- Kontaktowanie:
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 175 mod
Ogar 200 mod - Lokalizacja: Kielcza
- Kontaktowanie:
Re: Alien
ANGRYYYY KU****AAAAA
Jakis czas temu brałem od aliena tłok, strzerzcie sie tych segerów!! bo mi właśnie jeden mimo prawidłowego montarzu WYPADŁ i narobił rozpierdolu! Wyjebcie te segery przez okno! Może to dlatego że za luźno pasują
A co dopiero doszedłem do ładu z regulacją tego silnika i juz miała byc jazda próbna, nosz ku*Wa !
Jakis czas temu brałem od aliena tłok, strzerzcie sie tych segerów!! bo mi właśnie jeden mimo prawidłowego montarzu WYPADŁ i narobił rozpierdolu! Wyjebcie te segery przez okno! Może to dlatego że za luźno pasują
A co dopiero doszedłem do ładu z regulacją tego silnika i juz miała byc jazda próbna, nosz ku*Wa !
- Alien
- Moje maszyny: M21W2 '72, Romet Komar typ 100, Kobuz '82
- Kontaktowanie:
toms,toms pisze: ↑2017-10-02, 16:27ANGRYYYY KU****AAAAA
brałeś ode mnie tłok bez naciętych rowków na pierścienie, czyli z pierwszej serii Alienów gdzie zabezpieczenie powinno być 19w. Jeśli u Ciebie seger pasował za luźno to na bank założyłeś 18w i nic dziwnego że wypadł. Ta kwestia jest opisana w instrukcji obsługi.
-
- Moje maszyny: WSK 175 mod
Ogar 200 mod - Lokalizacja: Kielcza
- Kontaktowanie:
No musze wkoncu sprostowac sprawe tego segera
Mialem tlok na z19 i z18
Do z18 wrąbałem seger z19 przeginając go, ostatnio mi to leżało i postanowiłem przyjżeć sie jeszcze raz calej sprawie
Pisalem ze za luzny w rowach to drugi przypadek z18 w z19 czyli tak jak napisal Alien posty wyzej
Wniosek? Sam sobie narobiłem bałaganu wtedy
Mialem tlok na z19 i z18
Do z18 wrąbałem seger z19 przeginając go, ostatnio mi to leżało i postanowiłem przyjżeć sie jeszcze raz calej sprawie
Pisalem ze za luzny w rowach to drugi przypadek z18 w z19 czyli tak jak napisal Alien posty wyzej
Wniosek? Sam sobie narobiłem bałaganu wtedy

Jak zwykle do kitu, tłoki za dobre, pierścienie chromowane twarde tak że cięzko zamek wypiłować trzeba się przyłożyć, pilnik trza mieć,
ciul nie robota, powłoki jakieś na tłoku pewnie pędzlem malowane a pna co to komu!!! To sie nie psuje nie chce się zacierać!!, segery jakieś na piastach, trza mieć szczypce do tego, przedtem to gwoździem wsadził, o i to było coś, na miedzy naprawił, tera nie wypadają, cylindrów nie psują eee PANIE idz Pan z takim Majstrem w kukurydze.
Inzrzynieryji, narobił takich pożadnych tłoków, co cie nie psują i za robota wyjachał, pewnie pasztetową z Eskimosami handluje.
Ja wam mówie ja go znam
nie kupujcie tłoków od Aliena one się nie psują!! nie zacierają!!, zamiast naprawiać ciągle motór to będziecie na tym jeździć i jeździć a to się nie zaciera!!!
Zresztą róbcie jak chcecie ale ja wam mówię, uważajcie!!! to sa najlepsze tłoki!!, i sie zastanówcie co bedziecie zima robić w garazu

Inzrzynieryji, narobił takich pożadnych tłoków, co cie nie psują i za robota wyjachał, pewnie pasztetową z Eskimosami handluje.
Ja wam mówie ja go znam

Zresztą róbcie jak chcecie ale ja wam mówię, uważajcie!!! to sa najlepsze tłoki!!, i sie zastanówcie co bedziecie zima robić w garazu