Regeneracja tylnych lamp.
- SEBA
- Moje maszyny: WSK M21W2 x2
Čezet 350 472.6 - Lokalizacja: Hajnówka
- Kontaktowanie:
Regeneracja tylnych lamp.
Panowie tylne lampy w moim volvo słabo świecą, w dzień ledwo są widoczne. Świeci tylko punkt w którym jest żarówka, a nie reszta do o koła nie bardzo. Po zdemontowaniu lamp i wymyciu ciepłą wodą z płynem do naczyń była nie wielka poprawa, a za uwarzyłem że powierzchnia odblaskowa w lampie ta podobna do tej jaka jest w lustrze przedniego reflektora jest słaba, zniszczona. Czy przerabiał ktoś regenerację tej że powłoki we własnym zakresie?
Re: Regeneracja tylnych lamp.
Ja kiedys probowalem srebrzanka ale to nic nie dalo. Pamietam ze pozniej bodajze zapodalem w foli aluminiowej i bylo ok.
- piotrBe
- GG: 0
- Moje maszyny: ~
`77 B3 Red Garbi
`75 Komar 2350-2
`75 M21W2 059 - Lokalizacja: Radom
- Kontaktowanie:
Możesz jeszcze użyć "chrom w sprayu"(mała puszka starczy) ale jak już tego dokonasz to broń Cie tyknąć tam palcem.
Kumpel w E36 tak zrobił i pomogło.

Kumpel w E36 tak zrobił i pomogło.

- SEBA
- Moje maszyny: WSK M21W2 x2
Čezet 350 472.6 - Lokalizacja: Hajnówka
- Kontaktowanie:
Tylko na ile taki chrom wystarczy jak dotykać nie można. To musi być coś trwałego, bo samo ''rozczepienie'' klosza od reszty lampy będzie poważną operacją gdyż jest to ze sobą zgrzane, z topione.
- piotrBe
- GG: 0
- Moje maszyny: ~
`77 B3 Red Garbi
`75 Komar 2350-2
`75 M21W2 059 - Lokalizacja: Radom
- Kontaktowanie:
kolega to robił z 2 lata temu i jest do dziś. Czemu nie dotykać bo zostanie paluch który ciężko usunąc...
Jutro moge zadzwonić do niego i dokładniej dopytam co tam z tą lampą sie dzieje
http://www.youtube.com/watch?v=imIiglkq ... DD6AD5B7F6 jak otworzyć lampę jak coś. btw koleś fajne lampy zrobił
Jutro moge zadzwonić do niego i dokładniej dopytam co tam z tą lampą sie dzieje

http://www.youtube.com/watch?v=imIiglkq ... DD6AD5B7F6 jak otworzyć lampę jak coś. btw koleś fajne lampy zrobił