Ile byście dali??
- WSR
- GG: 0
- Kontaktowanie:
Re: Ile byście dali??
Zostaw sobie, kiedyś pogoniłem polo 760 z kwitem i w na prawdę dobrym stanie za 200 zł, takie były ceny, a żałuję do dziś. Za 10-12 lat będziesz zadowolony, jeśli zostawisz.
- Muciek
- Moderator
- Moje maszyny: Yamahy RD250 75 76 78
- Kontaktowanie:
Zostaw nie sprzedawaj ;P Na strych i zakonserwuj 

-
- GG: 1339321
- Kontaktowanie:
Re: Ile
Nie jest dużo wart ze względu na to że jest beznadziejnie zrobiony ,pomalowany jest zaniedbany ,brudny itp
Zmień stereotyp bo nawet Romet jest trochę kasy wart tylko musi być w ładnym i oryginalnym stanie !jamenduro pisze:Choćbyś włożył w niego tysiaka to i tak to dalej jest romet.
Kupie części do Hondy CB 500 FOUR z lat 70 lub całą Honde !!! rafal.junak@gmail.com
- BARTIX
- GG: 28934374
- Moje maszyny: wsk przerobiona na crossa
Jestem a co podoba sie wskSavier pisze:Poto, ogarnij się, bo prędko Cię tutaj nie będzie.
Nazywaj tematu po ludzku. A wueska bartixa widzę bardzo zacna, ale nie dziwię się, że nie ma go wśród nas.
Nie odbierz tego źle - to tylko rady dla Ciebie podyktowane doświadczeniem.
- Łukasz S.
- Moje maszyny: wełeski
- Kontaktowanie:
Junak pisze:Nie jest dużo wart ze względu na to że jest beznadziejnie zrobiony ,pomalowany jest zaniedbany ,brudny itp
Zmień stereotyp bo nawet Romet jest trochę kasy wart tylko musi być w ładnym i oryginalnym stanie !jamenduro pisze:Choćbyś włożył w niego tysiaka to i tak to dalej jest romet.
Wyluzuj

-
- GG: 1339321
- Kontaktowanie:
Nie wiem gdzie ty tam sapanie widzisz no ale dobra ... A co ma wartość Romet do tego co ty masz ? Dla ciebie może i Romet nie być nic wart ale jest już coraz więcej ludzi co myśli inaczej, może i ty kiedyś dorośniesz !jamenduro pisze:Junak pisze:Nie jest dużo wart ze względu na to że jest beznadziejnie zrobiony ,pomalowany jest zaniedbany ,brudny itp
WyluzujNawet nie wiesz co mam a już sapiesz. Stereotypu nie zmienisz, wszyscy tak myślą.
Kupie części do Hondy CB 500 FOUR z lat 70 lub całą Honde !!! rafal.junak@gmail.com
- Łukasz S.
- Moje maszyny: wełeski
- Kontaktowanie:
Hm, nie chce najeżdzać, ale chodziło mi własnie o to, że mam kilka Rometów, które są/ będą zrobione lepiej niż niejedna WSKa na tym forum.