auriol77 pisze:
Aczkolwiek 1 rzeczy nie rozumiem. Niby forum wsk więc miłośnicy powinni tymi maszynami jeździć często i je zachwalać ,a tutaj widzę każdy twierdzi ,że to stary psujący się dziadek do postawienia w garażu i przepalenia 3x w ciągu roku. Mzciarze czy Jawerzy chyba bardziej doceniają swoje motocykle.
Może Ci "miłośnicy" powinni forum zmienić ?
Wiadomo, dla jedno WSK to duma dla innego wstyd, trzeba lubić nią jeździć jak pisze Alien.
Ten chiński Romet co piszesz Rafalgb to u mnie młodzi tłukli kilka sztuk i jeszcze jeżdżą, jak sie trafi dobrze to troche to pojeździ
To coś co dałeś Savier za 2900zł to MZ dużo lepiej wyglądają, dźwięku pewnie też to nie ma ( dla mnie dosyć ważna sprawa ), osiągi nie wiem bo nie jeździłem, myśle że szału ni ma. Lepsza MZ
Jak pisał Alien, 20KM na początek Ci starczy. Najpierw jak siadłem na 125 to nie wiedziałem co sie dzieje, gdy przesiadłem sie z 125 na 175 to myslałem że odfrune
Jak ktoś sądzi że kupi japończyka i wymienia tylko olej to powodzenia. Znam kilka przypadków, starsze i nowsze przecinaki ( i nie tylko ) i doznawały poważnych awarii. Ceny też są niezłe, jak kolega mi ostatnio wymienił co ma do wymiany w swoim Suzuki przez zimę i podał mi ceny to delikatne ździwko mnie wzięło.
Andpgud, myśle że MZ dobry wybór