Witam Jestem nowy i chce kupic WSK
Re: Witam Jestem nowy i chce kupic WSK
"czwórki" są awaryjne , jawy dużo palą i kopcą a mz-tki nie są złe ale części sa drogie.. Za to pomyśl moze nad wsk 125 motor nie do zdarcia a jak jestes młody to napoczątek az za dobry motor na ciebie
- Savier
- Administrator
- GG: 0
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Jeżeli według Ciebie prędkość przelotowa rzędu 65km/h to za dużo to najlepiej niech kolega sobie zakupi komarka - kupi, zrobi remont za 500zł i będzie happy
.

- tomekb187
- Moje maszyny: WSK M06 B3
WSK M06L 63r
MZ ETZ 250
R1 - Lokalizacja: Rzeszów
- Kontaktowanie:
czy ja wiem.... droższe od Rometa i WSK ale tańsze od Yamaha, suzuki,Honda a do BMW i DUCATI to nawet nie porównam.Veteran pisze:a mz-tki nie są złe ale części sa drogie..
-
- Moje maszyny: Kupie
- Kontaktowanie:
Mi tam predkosc tak do 100 wystarczy.
- AudioBas
- Administrator
- GG: 3615115
- Moje maszyny: www.WSK.AudioBas.pl
- Kontaktowanie:
Chyba pierwszy raz nie zgodze się z Tobą!Alien pisze:Nie oszukujmy się: WSK się psuje, szybko nie jeździ, ledwo hamuje, zawieszenie jak nie jest ideał to strach sie złożyć, części w dobrym stanie szukać ze świecą, porządna renowacja kosztuje więcej niż starszy japończyk na chodzie, dupa boli po dłuższej trasie i ręce bolą od wibracji. Laski też nie lecą na drobiazgowe renowacje, zgodnosc z oryginałem czy dźwiek dwusuwu
Wueska jak każdy stary motocykl czy motocykl nie ma żadnych zalet poza tym że "jest stara i polska" - żeby tym jeżdzić musisz bardzo chcieć. Więc skoro pytasz czy wueska jest OK to znaczy, że nie jest to motocykl którym chciałbyś jeździć na 100% - czyli sobie odpuść
Przekoloryzowałeś MEGA całość!
Zobacz:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Savier
- Administrator
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Ciekawa jest ta wzmianka o oryginalnych rozwiązaniach.
WSK to miał być muł do pracy. Porównaj z dzisiejszą hondą cbf 125. Poza tym, że jest brzydka to resztą cóż - bije na głowę
.

WSK to miał być muł do pracy. Porównaj z dzisiejszą hondą cbf 125. Poza tym, że jest brzydka to resztą cóż - bije na głowę

- rafalgb
- GG: 6822956
- Moje maszyny: wsk175
wsk125
junak m10
XTZ 750 - Lokalizacja: 64-980 trzcianka
- Kontaktowanie:
Wystarczy porównać do hondy produkowaną w tych samych latach i już wiadomo jak ta konstrukcja była zacofana dlatego przestali produkować, ale my ja mamy dlatego bo Polska to ma wartość sentymentalną.Savier pisze:Ciekawa jest ta wzmianka o oryginalnych rozwiązaniach.![]()
WSK to miał być muł do pracy. Porównaj z dzisiejszą hondą cbf 125. Poza tym, że jest brzydka to resztą cóż - bije na głowę.