Akurat ja miałem na spocie Boscha W8B, który do 175 był ***zajeb***, niepotrzebnie zamienialiśmy świece bo problemem był filtr powietrza. Jak się później okazało, mój bosch wyleciał ze schowka Błażejkowi i leży gdzieś w rowie do tej porypiotrBe pisze:Ja jeżdżę na Iskra F80 która siedzi w silniku od 2008 roku i jest dobrze, w schowku mam kolejną F80 na której Skinder jeździł jo!
Dziś kupiłem świecę B7HS (choć chciałem BR8HS) namówiony, że to będzie bory wybór w praktyce do 175.Matej pisze:NGK BP7HS
Ja akurat uważam, że iskra jest kiepska bo mi najczęściej padała ale to kwestia indywidualna.krzysiek200 pisze:Ja jestem święcie przekonany że Iskra to najlepsza świeca do starych sprzętów ważna jest tylko ciepłota, zobacz w instrukcji lub np. w Załęskim jaka do 175 jest polecana
beq1993 pisze:A co polecacie do WSK 175 bo miałem w niej NGK B8HS, ale bardzo szybko padła. Nie wiem czy kupić Iskre f100 czy znowu NGK. Nie mam jakoś zaufania do NGK bo wiem że tylko te japońskie są dobre, a kupując nie mam pewności skąd ona jest. Bosha też nie chce bo słyszałem o nim same złe opinie. Myślałem o świecy fitmy Champion, ale nie wiem jaka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości