Mam pytanie co do zapłonu bateryjnego a dokładnie chodzi bardziej o ładowanie AQ przerobiłem 2 schematy , powiedzcie mi który jest lepszy lub sami coś zaproponujcie

....na marginesie na temat tego typu zapłonu - jak rozumiem patrząc na schemat chodzi o 125 - powiedziane było już chyba wszystko na tym forum i finalnie optymalnym rozwiązaniem wyszło cdi - trzeba tylko trochę postudiować wątki na forumcioniu17 pisze:Mam pytanie co do zapłonu bateryjnego a dokładnie chodzi bardziej o ładowanie AQ przerobiłem 2 schematy , powiedzcie mi który jest lepszy lub sami coś zaproponujcie.
cioniu17 pisze:CDI jest troszkę skomplikowane i kosztowne a na zapłonie bateryjnym WSK mi fajne śmiga ale nie mam ładowania
....coś kręcisz Kolego - skoro myślałeś właśnie o dołożeniu trzeciej cewki to po co nas wypytujesz o konfigurację z wykorzystaniem dwóch??cioniu17 pisze:Myślałem właśnie o tych 3cewkach świetlnych , akumulator 6v 12aH ? , a jeżeli chodzi o światła to były by tylko z przodu bo to jest taki polny popylaczżarówka 6v/20w
....to żart jakiś? Czy poważnie piszesz?cioniu17 pisze:Z trzema nie mam schematu zrobionego na kompie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości