Komar Nie Chce Palic
- Romanos
- Kontaktowanie:
Komar Nie Chce Palic
Witam Moj Kolega Ma Problem W sumie ja tez nie wiem o co halo w tym Romecie. Bo to bylo tak kolega 100kg wsiadl jechal jechal jechal i zgasl. i juz 2 lata nie chce jezdzic. znajomy w niego zwatpil. Wymienil gaznik tlok cylinder wszystko co moglo byc nie tak aparat zaplonowy i jeszcze tam pierdoly ze w sumie to wszysko ma nowe ze sklepu i dalej nie chce. Pewnego Razu Odpalil I Strasznie Obrzygal cala sciane garazu znaczy sie tak kichnol w rure i zgasl. co moze byc przyczyna? a teraz 2 raz tlok wymienilismy i wchodzi na wysokie obroty i gasnie. Ale Trzeba Go Kopac Minimum 5 Min I Jak Lapie Juz To Trzeba Kopac Dalej Zeby Odpalil jezeli na pych to nie ma mowy pcha sie pcha i pcha silnik chodzi ale zero sily ma o co chodzi ? z gory dzieki za pomoc
W - Jak Wiosna S - Jak Stal K - Jak Kocham
- luk@sz
- Kontaktowanie:
- Pietrusek
- GG: 0
- Kontaktowanie:
- Romanos
- Kontaktowanie:
- Pietrusek
- Kontaktowanie:
- Romanos
- Kontaktowanie:
No Ja Wlasnie Ide Do Kolesia sprawdziwmy wszystko co napisaliscie i jak cos dam znac jezeli zdazymy sprawdzic. Bo Moj silnik od Wski jest wazniejszy
oj biedna ona biedna :p tlok do wymiany wiesniaki jezdzily na niej bez filtra powietrza
hehe =) no ale nic zobaczymy co tam wiesniaki namodzily

W - Jak Wiosna S - Jak Stal K - Jak Kocham
- czochu
- Kontaktowanie:
mój komar nie chciał odpalić to jak sie wkur**łem to podczepiłem go pod moją wske 4 i przy 80km/h odpalił a potem już normalnie palił.. 
To już 2 raz.
REGULAMIN

To już 2 raz.
REGULAMIN
Ostatnio zmieniony 2008-01-14, 15:02 przez czochu, łącznie zmieniany 1 raz.
- macin2
- Kontaktowanie:
Re: Komar Nie Chce Palic
Tak jak koledzy ci mówią sprawdz uszczelniecze na wale,mam taki prosty sposób na sprawdzenie a mianowicie odkręć koło zamachowe zdejmij iskrownik połóż silnik w pozycji poziomej(tak aby uszczelniacz lażał)po czym nalej w rowek w uszczelniaczu tuż przy wale troszkę oleju po czym za pomocą kopnika obracaj wałem(Swieca zapłonowa musi być przy tym zakręcona)jeżeli zaobserwujesz wydobywające się bąbelki powietrza wymień uszczelniacz na nowy,podobnie zrób z drugą stroną,albo sprawdż ustawienie zapłonu czy klin nie jest ściętyRomanos pisze:Witam Moj Kolega Ma Problem W sumie ja tez nie wiem o co halo w tym Romecie. Bo to bylo tak kolega 100kg wsiadl jechal jechal jechal i zgasl. i juz 2 lata nie chce jezdzic. znajomy w niego zwatpil. Wymienil gaznik tlok cylinder wszystko co moglo byc nie tak aparat zaplonowy i jeszcze tam pierdoly ze w sumie to wszysko ma nowe ze sklepu i dalej nie chce. Pewnego Razu Odpalil I Strasznie Obrzygal cala sciane garazu znaczy sie tak kichnol w rure i zgasl. co moze byc przyczyna? a teraz 2 raz tlok wymienilismy i wchodzi na wysokie obroty i gasnie. Ale Trzeba Go Kopac Minimum 5 Min I Jak Lapie Juz To Trzeba Kopac Dalej Zeby Odpalil jezeli na pych to nie ma mowy pcha sie pcha i pcha silnik chodzi ale zero sily ma o co chodzi ? z gory dzieki za pomoc
- Romanos
- Kontaktowanie:
- rezik
- GG: 667778
- Moje maszyny: WSK 175 Kobuz
- Kontaktowanie:
-
- Moje maszyny: WSK KOBUZ
- Kontaktowanie:
- Romanos
- Kontaktowanie: