Otóż posiadam u siebie kiedyś uratowaną ze złomu ramę pochodzącą z Komara 2350 (rocznik 1975). Jej historia jest długa, ale nieco ją skrócę... Otóż miała ona zmasakrowane mocno osłony boczne (te co były oryginalnie schowki plastikowe). Więc całą osłonę odciąłem bo i tak nadawała się tylko na pudełka do konserw. A z reszty nadwozia miałem coś robić, aby przywrócić temu Komarkowi "drugie życie", ale nie o tym jest ten temat więc przejdźmy do setna sprawy. Problem tkwi w zbudowaniu odpowiedniego tyłu, aby wszystko miało sens i właśnie do Was mam taką prośbę, abyście mi w tym pomogli. W przyszłości zamierzam dać jakiś silnik prawdopodobnie oryginalny, bo nie chcę tym rozwijać dużych prędkości, a stoję tylko z rozwiązaniem tylnego zawieszenia. Koło chcę dać najprawdopodobniej 16 cali od Rometa Kadeta. Tak więc niżej wstawiam zdjęcie jak to aktualnie wygląda:

P.S. I darujcie sobie odpowiedzi typu "nie warto tego budować" lub "co ty, żeś z tym zrobił" itp. Po prostu z tego co zostało chciałbym coś "stworzyć", ale nie mam zielonego pojęcia jak rozwiązać tył.
Za wszystkie propozycję serdecznie dziękuję