WSK 175 TRIAL
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK(S1, S2, lelek, dudek, kos)
SHL(gazela, M11);beta EVO - Lokalizacja: koło Krakowa
- Kontaktowanie:
WSK 175 TRIAL
Kupię części do WSK TRIAL (pw).
-
- Moje maszyny: Komar
TY250
GT-Super Six - Lokalizacja: Wrocław
- Kontaktowanie:
Re: WSK 175 TRIAL
Motocykl ten niegdyś należał do wrocławskiego zawodnika Mariusza Ambrożewicza. Sam na nim jeździłem - mocna maszynka 

Auto Moto Klub Wrocławski
http://amkwroclawski.pl
http://amkwroclawski.pl
- Szczepan
- Moje maszyny: B3 Promot
- Kontaktowanie:
Oj jak to pięknie musi iść... wygram w totka to kupuję nawet dwa 

Ekipa WSKTurbo.pl
Dawniej Borewicz.
Dawniej Borewicz.
- mateo88k
- Moje maszyny: WSK 125 M06-Z2 z 1960 r.
YAMAHA XV1000 TR1 z 1983 r. - Lokalizacja: Siedlce
- Kontaktowanie:
M06-Z2 1960 r. stan 90%
-
- Moje maszyny: CB500, Vespa PK50
Słabo to idzie są momenty że ledwo pod większe wzniesienia wjeżdża zaś jazda wyjątkowo amatorska wszystko prócz zeskok z lawety można zrobić nawet motorowerem typu simson.Ale maszyny oldschoolowe i ładne.
Widze znowu sie fachowiec wypowiedział...volksturm pisze:Słabo to idzie są momenty że ledwo pod większe wzniesienia wjeżdża zaś jazda wyjątkowo amatorska wszystko prócz zeskok z lawety można zrobić nawet motorowerem typu simson.Ale maszyny oldschoolowe i ładne.
Irytujesz Mnie człowieku ,z Twoich opowieśći to jesteś mechanior jakich mało,projektant i kierowca rajdowy i komentator w jednym....
Zaprezentuj swój garaż,oddaj hołd tym którzy je nadal użytują i pomagaj innym ,a nie krytykuj.
-
termin21 pisze:Widze znowu sie fachowiec wypowiedział...volksturm pisze:Słabo to idzie są momenty że ledwo pod większe wzniesienia wjeżdża zaś jazda wyjątkowo amatorska wszystko prócz zeskok z lawety można zrobić nawet motorowerem typu simson.Ale maszyny oldschoolowe i ładne.
Irytujesz Mnie człowieku ,z Twoich opowieśći to jesteś mechanior jakich mało,projektant i kierowca rajdowy i komentator w jednym....
Zaprezentuj swój garaż,oddaj hołd tym którzy je nadal użytują i pomagaj innym ,a nie krytykuj.
No co Ty chcesz chłopie ?? Prawdę napisałem , słabo to idzie i jazda no taka bym powiedział średnia.Niech by poskakaki tym porządnie podjechali pod coś konkretnego a nie przy wjeździe motocyklowi butem pomaga.
Masz racje,co do tych filmów... Motocykle są leciwe ,ale eksploatowane i zawodnicy juznei tej siły młodzieńczej ,ale "dajarade"to sie liczy jest zajawka. Chodzi mi o inne posty,wyluzuj troche bo sie napinasz za bardzo ,a tak po za tym powodzenai w stworzeniu motocykla wyscigowego na silniku wiatra,trzymam kciuki
- AudioBas
- Administrator
- GG: 3615115
- Moje maszyny: www.WSK.AudioBas.pl
- Kontaktowanie:
Popieram! Popieram!!termin21 pisze:Widze znowu sie fachowiec wypowiedział...volksturm pisze:Słabo to idzie są momenty że ledwo pod większe wzniesienia wjeżdża zaś jazda wyjątkowo amatorska wszystko prócz zeskok z lawety można zrobić nawet motorowerem typu simson.Ale maszyny oldschoolowe i ładne.
Tylko krytykować i dopierdzielać się wszystkiego...
- xradusx
- Moje maszyny: TT600R
AWO425T - Lokalizacja: Münster
- Kontaktowanie:
volksturm Chętnie bym zobaczył czym latasz 

-
Jak w opisie głównie CB500 stara ale dobra japonia.xradusx pisze:volksturm Chętnie bym zobaczył czym latasz
- Anzel
- Moje maszyny: Kilkanaście
- Kontaktowanie:
Tak sobie czytam,czytam...Wiesz że krowa,która dużo ryczy,mało mleka daje? Narazie b.dużo się nagardłowałeś,a nie poparłeś tego żadnymi konkretami.Chyba w 20 tematach znegowałeś wszystko,co było tylko możliwe.Specjalnie bede częściej zaglądał na forum żeby śledzić Twoje postępy w rewolucji którą tu przeprowadzasz.Pożyjemy zobaczymy,a tymczasem czekam efekty 

""Yes Rico...Kaboom""
Ekipa Południe®
Ekipa Południe®

-
Wszystko co napisałem jest do wykonania i się sprawdza.Jak chcesz to testuj "moje rozwiązania" a sam się przekonasz że nie blefuję.Nie potrzebuję ściągać 10 prostych prlowskich motorków żeby mieć pojęcie o takich maszynkach czy o 2 taktach w ogóle.Ale to już tak jest że ktoś kto całe życie jeździł na sankach nie uwierzy że na kołach też się da dopóki sam nie pojeździ i dupy sobie nie stłucze.Anzel pisze:Tak sobie czytam,czytam...Wiesz że krowa,która dużo ryczy,mało mleka daje? Narazie b.dużo się nagardłowałeś,a nie poparłeś tego żadnymi konkretami.Chyba w 20 tematach znegowałeś wszystko,co było tylko możliwe.Specjalnie bede częściej zaglądał na forum żeby śledzić Twoje postępy w rewolucji którą tu przeprowadzasz.Pożyjemy zobaczymy,a tymczasem czekam efekty
tyle na ten temat.