Moja pierwsza taka super produkcja więc wyszło średnio

Uwaga !
Zawiera sceny drastyczne, więc niektórym się nie spodoba , ale tak dawniej się jeździło

Jesli sie daje mocno w piec to sie nie wywali (zasada jazdy po piachu) aczkolwiek jestli momentalnie pusci gaz to lezykubek663 pisze:Ja bym się trochę bał tak zapieprzać po piachu jak jawką
+ zazdrościłbympiotrBe pisze:gemba mi się uśmiecha od ucha do ucha jak oglądałem.
Jeżeli masz na myśli mnie, to ekipa już nie istnieje ze 3 lata. Zostały tylko Simsony które stoją gdzieś w garażach. Jawa poszła na części gdy zmieniła właściciela, kolega sprzedał bo miał dość ino wyjazd to spotkanie z policją, CZ 350 gdy zmieniła właściciela dostała zadupek z Jawy i pogoniona dalej, CZ 175 jak tutaj już widać po WT a gdy trafiła w okolice Piotrka7533 woziła akumulator 12V z samochodu przywiązany sznurkiem, teraz pewnie gdzieś stoi pod płotem. Gdy była u syna 1 właściciela to szła aż miło. Sąsiada Jawa czerwona również została sprzedana. Moja B3 leży w częściach, chciałem zrobić porządny remont ale na 18-stke napaliłem się na 175 i przez to nie było już pieniędzy na remont, ale mam nadzieje że kiedyś sie go doczekaBorewicz pisze:Widzę, że u was też jest duża ekipa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość