Normalnie jestem zły.Widzę że Romano nic nie pisze i rzeczywiście chłop ma i tak dużo zajęć więc ja co nieco napiszę.]
Ale on ma zdjęcia:)
Wyszło to spontanicznie.zadzwonił do mnie zaraz po egzaminie że sie wybiera i podjedzie po mnie.Więc łubudu.Jedziemy na hale sportowa.Wjeżdzamy na parking zorganizowany przez organizatorów i tu szok pierwszy.2 kurw.... dychy??za kawałęk miejsca do zatrzymania...w dupskach sie po przewracało ale cóż.Potem ogromna kolejka do kasy...i tam znowu zaskoczenie jak w końcu się udało do niej dojść.12 zł za wjazd."banda złodzieji polskich ...takich jak tu chodzą"

Może cieszyć jedno.Było inaczej niż się spodziewałem.Śmieciarzy było dużo o wiele więcej niż w poprzednich latach.Bajzel rozszerzył się na trzy hale i dwa parkingi.Niestety wystawa była o wiele gorsza niz poprzednio.
W sumie wyszedłem z tamtą z 3 numerami atchiwalnymui automobilisty i 8 plasticznymi nakrętkami.6 do boczków i dwie do filtra powietrza.niestety białe te od filtra ale lepsze to niż nic.za 8 zł.Romano wyciągnął troche więcej ale wkurwi... na ceny był niesamowicie:) sam sie chyba o tym wypowie:)no i niech jakies fotki wrzuci.czekamy co będzie w maju.mam nadzieje że mózgi sprzedawców sie troche odmrożą do tego czasu.