Jeśli planujecie zrobić zlot forumowy na imprezie WFM to uważam ten pomysł za bardzo nieprzemyślany.
Każdy kto śledzi przygotowania do WFM wie że ta impreza będzie w wielkim rozmachem zrobiona. Więc trzeba się zorganizować wcześniej a nie dopiero na zlocie. No chyba że ma to być na zasadzie że każdy kto jest przychodzi na 10minut w wyznaczone miejsce robimy fotę grupową i spadamy każdy w swoją stronę. Ja jadę na tą imprezę przedewszystkim by spotkać się ze znajomymi z całej polski i dlatego noclegi staramy się organizować w jednym budynku. Pomijam już oczywiście fakt że co innego jest jak się kogoś pozna wcześniej a co innego na zlocie, kiedy poznaje się wiele nowych osób.
Odnoszę wrażenie że każdy przyjechał by na spotkanie wueskowiczów ale jakby było blisko.
Takie spotkanie pokazuje czy stać nas na zorganizowanie i to nie tylko spotkania ale też wspólnego dojazdu (przecież ktoś kto wiezie jeden motocykl na przyczepce może zabrać kogoś po drodze)
Ja też uważam że podpinanie się pod inny zlot to zły pomysł bo wtedy każdy kto nie przyjedzie czuje się usprawiedliwiony, a jak zorganizujemy spotkanie typowo wueskowe to nie będzie wymówek.
Wakacje tuż tuż, warto by było aby większe grono się wypowiedziało.
Spotkanie Wusekowiczów 2011.
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK, itp.
- Kontaktowanie:
- KoSzU
- GG: 8813802
- Kontaktowanie:
Re: Spotkanie Wusekowiczów 2011.
Popieram picka! a patrząc na ogół z mego gustu to nie bardzo co z tego wyjdzie na większą ilość osób bo każdemu będzie jakieś ale. "ja się pisze na 100% ale tylko jak będzie to ode mnie max 50km" zaś drugi "a ja mogę przyjechać nawet 100km" a trzeci powie" będę na 200% jeśli to i tamto" a z takiego gadania nic nie będzie...
- AudioBas
- Administrator
- GG: 3615115
- Moje maszyny: www.WSK.AudioBas.pl
- Kontaktowanie:
Re: Spotkanie Wusekowiczów 2011.
Kur... mam tam z 330 KM!!!!picek pisze:Jeśli na poważnie myślicie o radomiu to zapraszam do mnie ( wprawdzie to 30km od radomia) ale pole namiotowe znajdzie się dla wszystkich, wszystkie pojazdy na terenie zamkniętym, motocykle zamknięte pod dachem, drzewo podziabane, OSP powiadomiona w razie w.... , sklepy i stacje benzynowe w okolicy, jest możliwość wybrania się na przejażdżkę bocznymi drogami.
Jeśli ktoś sobie życzy to jest oczywiście hotel lub mogę się ruszyć za noclegami po 30zł za osobę. Ale to zalezy od terminu.
Ale jak coś nie ma sprawy podjadę