Miejsce zbiórki: Działoszyn (woj.łódzkie)
Harmonogram wygląda mniej więcej tak:
-Piątek 24.04 Popołudniu ewentualnie wczesnym wieczorem spotykamy się wszyscy u mnie i po odliczeniu się robimy niezbędne zakupy i udajemy się na działke oddaloną 7km w głąb Załęczańskiego Parku Krajobrazowego w celu ostrej integracji

-Sobota 25.04. Oczywiście rano śniadanko, kawka, herbatka itd.Następnie w godzinach 9-10 startujemy kajakami na kilkugodzinny spływ

-Niedziela 26.04 Poranny posiłek, spokojne pakowanie się. Koło południa przejazd po okolicy bądź do wyboru wycieczka do Jana Ferenca (to już do dogadania na miejscu). Pożegnanie się i rozjechanie się w swoją stronę

Dodatkowe informacje:
-z racji tej że na działce nie mam jeszcze wiaty ani nawet małego garażu nocleg tylko i wyłącznie pod namiotem

-docelowe miejsce spotkania czyli "działka" jest ogrodzona,wc bezpłatne

-jako że kajaki nie są moją własnością będą oczywiście odpłatne. Ile? To już będzie zależeć od ilości uczestników. Ogólnie właściciel nie stawia oporu przy targowaniu i ceny też są rozsądne

-dostępne zaplecze warsztatowe i pomoc sanitarna

-dobrze by było jakby się pojawiło jak najwięcej motocykli naszej marki, aczkolwiek jak przyjedziesz czymś "innym" również zostaniesz ugoszczony jak pozostali
-wjazd totalnie za free

Jako że pierwszy raz organizuje tego rodzaju imprezę, postaram się aby każdy kto się zjawi był zadowolony i nie pożałuje że przyjechał

Jeżeli ktoś się wpisze a zdarzy mu się jakiś wypadek losowy i się nie pojawi nie zostanie za to zlinczowany

Jakieś pytania? Pisać śmiało

Lista chętnych a zarazem pewnych osób które przyjadą proszę wpisywać poniżej:
1.