sebastian440 pisze:Prawda jest taka, że większość użytkowników to leniwi śmierdziele siedzący z dupą w domu, wolący wydać na potańcówce kasę niż odłożyć pieniądze na pociąg, żeby wybrać się raz w roku na zlot. Potem przez kolejny rok będą się szykować, a i tak nie pojadą bo mama zapomniała wyprać na zlot majtek. Rozumiem, że komuś zepsuł się motocykl, zatarł go, nasrał do cylindra... Ale do chuja nie pisz, że jedziesz skoro 4/5 nie ruszyło dupy z domu. Co do zdjęć, chciałem zrobić fotorelację z muzeum na forum, ale lepiej będzie jeśli pojedziecie tam sami i napstrykacie sobie fotPrzecież jaki to problem pojechać do Świdnika dla takiej ekipy która planuje coś rok, a potem zawsze znajdzie powód żeby nie pojechać.
Heheheheheh
Pozdrowienia dla osób które mimo tych wszystkich powodów dały radę wpaść i mimo braku majtek, braku kasy, kupy w cylindrze dotarły i pokazały, że nie wszystko jest takie chujowe jak się wydaje
Dzięki jeśli maz takie podejście do ludzi, którzy nie mieli możliwości jechać to spoko... Kase miałem, namiot też, motocykl był przyszykowany... Niestet w tym roku mam taką, a nie inną sytuacje rodziną i tyle. I to ty nie pierdziel głupot... Owszem wielu ludzi z forum nie chciało się, ale takie komentarze zostaw dla siebie... Np. dla mnie twój komentarz jest wkurwia**** ale ja nic nie poradze. A to że innym nie chciało się ruszyć to tylko podkreśla ich lenistwo... Z mojej strony ten syf powinieneś zostawić dla siebie. powodzenia
P.S. Tak samo miało nie być koszulek "polo" forumowych