Niedaleko i żubry w Białowieży i zbiornik wodny Siemianówka

Gadaj z Matejem zrobił ze mną około 3 000 km i cały czas 125tką jechałem!zubr9471 pisze:Jak w ogóle jedzie czwórka z trójką ?
Dla 175 60 km/h na czwarty biegu to człapanie a dla 125 70km/h to gonitwa. Tak to oceniam a jak to wygląda w praktyce ?
Tylko że mial sypniętą skrzynieGadaj z Matejem zrobił ze mną około 3 000 km i cały czas 125tką jechałem!
Ale większość jechał na 4 biegu, więc jakoś mega uciążliwy nie byłem.Alien pisze:Tylko że mial sypniętą skrzynie![]()
No to dobrze, też bym chciał w tym roku odwiedzić muzeum, jeszcze jak więcej motórzystów to lepsza jazdaAlien pisze:To nie Lublin jest glownym celem tylko Swidnikmusimy zahaczyc o muzeum na rozprostowanie kosci.
Ale duuużo spraw trzeba wcześniej dogadać/ustalićBorewicz pisze:Dalej cholernie odległe plany,
Tak, ale pamiętajcie, ze to głównie zlot wueskowy, żeby zaraz się nie zwaliły jakieś ETZ/MZ/GS500...Borewicz pisze:by sprawe troszkę nagłośnić , poza nasze forum ?
no i żeby w Świdniku sie spotkać albo Hel, ew Toruń u Sebastiana jak się nie mylę.Borewicz pisze:Do Mikiciuka napisać
Do zrobienia..można by nawet pokusić się o odjazd z pompą spod krakowskiego Muzeum Motoryzacji, kwestia dogadaniaBorewicz pisze:Do Mikiciuka napisać
Jak nie wiesz czy będziesz mógł jechać bo maszyna nie gotowa to zamiast cokolwiek pisać zapier***aj do garażu kończyć maszyne i odezwij się w kwietniu.* Posty typu yyy szkoda, że nie za rok, szkoda, że nie we wrześniu, yyy mam wesele - proszę sobie darować! Konkretne deklaracje Nas interesują.
Z tym nie będzie problemuAudioBas pisze:Przydałby się jeszcze nocleg gdzieś w okolicach miejscowości Siedlce bo możemy na raz nie dać rady chociaż kto wie
Przeczytaj wcześniejsze posty to dostaniesz odpowiedź na Twoje pytania dotyczące prędkości i dlaczego taki przebieg trasy.Lorrenzo pisze:Witam.
Chciałem się dowiedzieć kilka rzeczy.
Jak nie to nie odpowiadajcie na resztę pytań...
Jeżeli tak, to zaczynam
Z jakimi prędkościami się jeździ z Wami ? pytam z czystej ciekawości, gdyż mam 150 4T więc raczej równy z Wską jest
Ile osób jest na 100% pewnych udziału ?
Czemu z Krakowa nie chcecie jechać do Kielc i Radomia a następnie do Siedlec ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość