Jeśli nie zacznie nie wiadomo jak padać w Wa-wie to przyjade z wujkiem

Kto ci takich głupot na opowiadał ze za tą oslone 15 zł 60zł chciał za nia ja kupiłem adapter pod iskrownik sem za 15złTukan pisze:No ja świeżo po przyjeździe. Pogoda nieco pokrzyżowała plany i można było spotkać puste stoiska. Z ciekawych rzeczy był Junak M07 za 22tyś, Sokół 1000, cały rząd Indianów przedwojennych, prototypowy silnik Junaka S131 ale niestety pocięty do celów pokazowych pewnie w latach 70-80, numer PR0007, 2 Bąki w średnim stanie po 1,4tys/szt, Silnik W2BxS za 80zł a właściwie same kartery, pokrywy, cyl. i głowica (wał, skrzynia, sprzęgło, osobno wystawione na sprzedaż) Osłona pod silnik do Dudka za 15zł ale wyglądała jakby ją niemcy ostrzelali i wrzucili do rzeki na 30 lat.
Chodzi Ci o ramę od PERKOZa ? jeśli tak to niestety nie zrobiłem, bo telefon mi już całkiem padł... Była to sama goluteńka rama. Była wypiaskowana i pomalowana proszkowo, nic nie pourywane itp. Jak chcesz to mogę Ci załatwić numer do gościa, który ją ma.sebastian440 pisze:macie fote perka?
Faktycznie- piękny Junak. To osoba prywatna odnawiała te motocykle?bing17 pisze:Ten Junak i SHL były odrestaurowane na prawdę na wysokim poziomie, nawet klameczki się świeciły lepiej niż nie jeden chrom. Oba motocykle widziałem podczas jazdy, silniki też nie były składane przez leszczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości