Wymiary konsoli i uchwytu lampy lelek, dudek itp.

Tematy nie pasujące do pozostalych dzialów
Odpowiedz
huligans12
GG: 0
Moje maszyny: WSK 125,
Komar
Kontaktowanie:

Wymiary konsoli i uchwytu lampy lelek, dudek itp.

Post autor: huligans12 » 2012-03-14, 21:24

Witam

Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógłby mi zmierzyć dokładnie uchwyty lampy stosowane w lelku, dudku, w sportach itd. oraz rozmiary "kubków", "kominów" na licznik oraz stacyjkę. Mam możliwość ich dorobienia tylko nie posiadam wymiarów :( Będę bardzo wdzięczny!

Pozdrawiam

P.S Chciałbym zastosować w zawieszeniu typu "kos" Czy podejdzie konsola bez przeróbki otworów do tego zawieszenia?

DAREK8312
Moje maszyny: WSK125
SHL M11
Kontaktowanie:

Re: Wymiary konsoli i uchwytu lampy lelek, dudek itp.

Post autor: DAREK8312 » 2012-03-21, 08:24

Taka konsola nie podejdzie ci do zawieszenia typu kos wiec nawet nie masz się co zastanawiać pólka górna jest inaczej wyprofilowana i ma inne nakrętki (lag) trzymające sprężyny . Musisz się wzorować na rozwiązaniach stosowanych w perkozach. A wymiary puszek zmierz sobie licznik to będziesz wiedział jaka puszka będzie Ci potrzebna.

Awatar użytkownika
wujcio
Kontaktowanie:

Re: Wymiary konsoli i uchwytu lampy lelek, dudek itp.

Post autor: wujcio » 2012-03-21, 18:49

DAREK8312 pisze:Taka konsola nie podejdzie ci do zawieszenia typu kos wiec nawet nie masz się co zastanawiać pólka górna jest inaczej wyprofilowana i ma inne nakrętki (lag) trzymające sprężyny . Musisz się wzorować na rozwiązaniach stosowanych w perkozach. A wymiary puszek zmierz sobie licznik to będziesz wiedział jaka puszka będzie Ci potrzebna.
Muszę Cię zmartwić bo da się te konsole zamontować w kosie sam mam zamontowane i wszystko prawie pasuje ;)

Odpowiedz