Korzystałeś z usług którejś z firm, które wypluwa google? Może to nieprawdopodobne, ale wpadłem na taki pomysł, by skorzystać z wyszukiwarki, mało tego - nawet obdzwoniłem kilka wyników wyszukiwania... albo nie robią takich rzeczy, albo być może zrobią, ale tylko duuużą ilość...tak czy inaczej, moje poszukiwania nie dały zadowalającego rezultatu. W przeciwnym wypadku przecież nie zawracałbym nikomu d.....znaczy gitary

.
Jeżeli ktoś podpowie namiar na firmę z W-wy lub okolic, w której robił ocynki detali od WSK - na pewno podziękuję uprzejmie i dalej zajmę się sam tematem.
Chyba, że ktoś korzysta z takich usług wysyłkowo - też chętnie skorzystam z namiarów. Ale ponieważ pomyślałem, że być może ktoś z tego forum również niedługo bedzie coś cynkował, to mógłbym się podłączyć. Ja ewentualnie mogę u siebie załatwić na podobnej zasadzie (przesyłka do mnie gratów) piaskowanie. Mam firmę, która za całą WSK liczy sobie ok. 100zł. Przynajmniej za takie pieniądze piaskowałem swoje B3. Teraz będę piaskował M21W2 i sprawdzę, czy cena nie uległa zmianie.