rejestracja wsk
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK M06B3 1979
- Kontaktowanie:
rejestracja wsk
wiem, że było mnóstwo tematów z tym problemem ale żaden nie był taki jak mój. Otóż mam okazje kupić wsk 125 od brata mojego teścia, chciałbym ją ZAREJESTROWAĆ ale tu zaczyna sie problem. Była ona wyrejestrowana kiedyś tam, wujek tego nie pamięta, gdyby były papiery to pół biedy. Chodzi o to, że nie ma żadnych papierów od niej, nawet tablicy rejestracyjnej. Czy jest jakakolwiek możlwość zarejestrowania jej legalnie obchodząc z daleka sądy i rejestracje na zabytek?
-
- Moje maszyny: szukam WSK Lelek
- Kontaktowanie:
Re: rejestracja wsk
Raczej nie.
-
- Kontaktowanie:
nie wiem czy to prawda ale dziś sie dowiedziałem , że rejestrując na unikat nie potrzeba nic, tylko umowe KP z poprzednim waścicielem na rame? Czy to prawda?
- Charlotta
- Moje maszyny: Osa M50, Osa M52, Shl M11
- Kontaktowanie:
Właściciel (wujek) pisze wniosek do Cepiku z numerem ramy, koszt ok. 30 zl, po udowodnieniu że on to on ( poświadczony notarialnie dowód osobisty) dostaje wydruk z numerem rejestracyjnym, z tym numerem idzie do WK wyciągnąć zaświadczenie zastępujące dowód rejestracyjny i dalej prosta sprawa. Może niestety być tak, że jeżeli Wueska była wyrejestrowana dawno, to w bazie może nie być nic na jej temat. Dotyczy to jednak głównie wyrejestrowań z lat 60-70-tych. Duża szansa jednak jest
To teraz w zamian za pomoc
niech mi ktoś powie, czy zwykłe B3 miały białe szparunki na błotnikach, czy miały je tylko B3Garbuski?

To teraz w zamian za pomoc

-
- Kontaktowanie:
jeśli jest tak jak mówisz to będzie wspaniale;)
-
- Kontaktowanie:
a gdybym załatwił sobie kwitek ze złomu że odkupiłem od nich załóżmy rame przeszło by to?