Tematy nie pasujące do pozostalych dzialów
-
huligans12
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 125,
Komar
-
Kontaktowanie:
Witam
Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógłby mi zmierzyć dokładnie uchwyty lampy stosowane w lelku, dudku, w sportach itd. oraz rozmiary "kubków", "kominów" na licznik oraz stacyjkę. Mam możliwość ich dorobienia tylko nie posiadam wymiarów

Będę bardzo wdzięczny!
Pozdrawiam
P.S Chciałbym zastosować w zawieszeniu typu "kos" Czy podejdzie konsola bez przeróbki otworów do tego zawieszenia?
-
DAREK8312
- Moje maszyny: WSK125
SHL M11
-
Kontaktowanie:
Taka konsola nie podejdzie ci do zawieszenia typu kos wiec nawet nie masz się co zastanawiać pólka górna jest inaczej wyprofilowana i ma inne nakrętki (lag) trzymające sprężyny . Musisz się wzorować na rozwiązaniach stosowanych w perkozach. A wymiary puszek zmierz sobie licznik to będziesz wiedział jaka puszka będzie Ci potrzebna.
-
wujcio
-
Kontaktowanie:
DAREK8312 pisze:Taka konsola nie podejdzie ci do zawieszenia typu kos wiec nawet nie masz się co zastanawiać pólka górna jest inaczej wyprofilowana i ma inne nakrętki (lag) trzymające sprężyny . Musisz się wzorować na rozwiązaniach stosowanych w perkozach. A wymiary puszek zmierz sobie licznik to będziesz wiedział jaka puszka będzie Ci potrzebna.
Muszę Cię zmartwić bo da się te konsole zamontować w kosie sam mam zamontowane i wszystko prawie pasuje

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości