Magneto do WFM
-
- GG: 0
- Moje maszyny: 3 WSK 125
2 WSK 175
2 Mińsk
Kawasaki ZX6R
Suzuki GSX 400FWi - Lokalizacja: Droiched nua
- Kontaktowanie:
Magneto do WFM
Siemka kupiłem silnik WFM tylko że jestem za granicą i go jeszcze na żywo nie widziałem , nie ma magneta , może mi ktoś powiedzieć czy magneto z WSK 125 pasuje do tej WFM. Boję się ze krzywka jest w innym miejscu , a co do magneta WFM czy wszystkie WFM-ki miały takie same magneta co bym nie kupił takiego co nie pasuje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Sebastian440
- Administrator
- Moje maszyny: .
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
Re: Magneto do WFM
Pytanie do kolegi. Wpisujesz poprawną miejscowość czy się żegnamy ?
-
- Moje maszyny: WSK M06 B3 KOS
SHL M11 1962r
WSK M06B1 - Lokalizacja: Kalinowo
- Kontaktowanie:
W moim silniku w WFM S01 było magneto od nowszego silnika z '73 i było git. Oryginalnie powinno być takie aluminiowe z dwoma otworami.
-
- Moje maszyny: 3 WSK 125
2 WSK 175
2 Mińsk
Kawasaki ZX6R
Suzuki GSX 400FWi - Lokalizacja: Droiched nua
- Kontaktowanie:
Zgodnie z polskim prawem , nie jesteś osoba , która może wymagać upubliczniania moich danych osobowych w tym miejsca zamieszkania ,Sebastian440 pisze:Pytanie do kolegi. Wpisujesz poprawną miejscowość czy się żegnamy ?
Na pisemny wniosek prokuratury musisz udostępnić mój IP , i na tym kończą się prawa właściciela strony każdy regulamin reguluje Polskie prawo a regulamin kopiowany z php nim nie jest , chcesz usuwać moje konto proszę bardzo , ja doskonale wiem co mam z tym zrobić
- czankete
- Moje maszyny: WSK, WFM, SHL i inne
- Kontaktowanie:
...Sebastianie, nie żebym się czepiał i był złośliwy ale może wypadało by najpierw uzupełnić własny profil i wpisać miejscowość zamiast zanim zacznie się tego samego egzekwować od innych?Sebastian440 pisze:Pytanie do kolegi. Wpisujesz poprawną miejscowość czy się żegnamy ?
....no chyba, że "Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl" to miejscowość