Korbowód silnik 060
- Muciek
- Moderator
- Moje maszyny: Yamahy RD250 75 76 78
- Kontaktowanie:
Re: Korbowód silnik 060
A skąd mam wiedzieć czy był regenerowany , wał zmd z małymi otworami czyli 060. Otwory sworznia nie były luźne i nie wyglądał że ktoś go rozbierał.
- Savier
- Administrator
- GG: 0
- Moje maszyny: Lelek '76
M21W2 '76
Gil spec. '75 - Lokalizacja: Działdowo/Gdańsk
- Kontaktowanie:
Bayu, już Cię skopiował Świdnik, ja bym ich dojechał jakimś długim postem

-
- GG: 0
- Moje maszyny: M11W, M17, 250-353, Motorynka M1 od Ojca :)
- Kontaktowanie:
Hey napisz też i do tych z linka, parametry podane przez ciebie pasują, tylko nazwa się nie zgadza:
http://medias.schaeffler.com/medias/en! ... RMy6WZeRKa
Wygląda na to, że cały świat cię kopiuje, nie zgłosiłeś w porę wniosku o prawa patentowe, czyli jakieś kilkadziesiąt lat wstecz i teraz to już chyba pozamiatane
.
http://medias.schaeffler.com/medias/en! ... RMy6WZeRKa
Wygląda na to, że cały świat cię kopiuje, nie zgłosiłeś w porę wniosku o prawa patentowe, czyli jakieś kilkadziesiąt lat wstecz i teraz to już chyba pozamiatane

Przeciez pisałem ze Parametry sa katalogowe:) to twierdziliłeś ze sobie wymysliłem, cos co nie ma prawa działać, i ze błedne bo więcej rolek a podaje że obroty graniczne wzrosły, nie zgadzałeś sie z tym to teraz sam widzisz ze Twoje teorie nie do końca pokrywają sie z rzeczywistością
juz sam nie wiesz do czego sie przyczepić. Nie było parametrów to było zle bo wydumka, lub nie prawdziwe, teraz sam znalazłeś Parametry to też zle.
Tyle ze tylko moje ma zmienioną geometrie koszyka tak aby nie wycierał bieżni oraz powłoke ślizgową.
:):)

Tyle ze tylko moje ma zmienioną geometrie koszyka tak aby nie wycierał bieżni oraz powłoke ślizgową.