Witajcie, jako że to mój pierwszy post, to z miejsca sie przedstawie. Mieszkam w Ostrowcu Św, moj kontakt z zabytkowymi motocyklami to co prawda nie WSK a mz trophy, ale liczy sie wspólna pasja a nie posiadany sprzęt. Chciałbym wykonać na potrzeby WSKowiczów szablony z napisami LULEK, DUDEK, BĄK, KOBUZ, GIL. Mam możliwość wykonania ich komputerowo na folii samoprzylepnej, zeby nakleić i bardzo ładnie odmalować sobie na boczkach te napisy. Metode testowałem już na junaku i swojej mz, wiec na 100% wyjdzie tak jak powinno, a przecież sprzęta odbudowywać trzeba zgodnie z orginałem. Mam wiec taką prośbę, właściwie napisy są już gotowe, ale.... potrzebne są wymiary. Bez dobrych wymiarów możemy zapomnieć o 100% orginału, czego osobiście sobie nie wyobrażam

Jeśli znajdą się tutaj osoby chętne do pomocy w zebraniu wymiarów z orginału i podzieleniem się nimi, to prosiłbym o kontakt mailowy. Chciałbym przygotować jeszcze szablon na bak gazeli, wfm, może napisy wsk na bak, zgodnie z orginałem w danych rocznikach i pewnie wiele innych...
Co o tym sądzicie?