Kanapa WSK M06L
-
- GG: 0
- Moje maszyny: obecnie brak
- Kontaktowanie:
Kanapa WSK M06L
witam, pierwszy raz tu piszę, lecz sądzę, że właśnie tutaj uzyskam odpowiedź na pytanie : jak powinna wyglądać kanapa do WSK M06L, a szczególnie jej spód ? Interesuje mnie, czy kanapa posiadała sklejkę, czy też blachę ? jakie było mocowanie spodu kanapy do ramy ?
- jarek
- GG: 7482920
- Moje maszyny: WSK M06-64
- Kontaktowanie:
Re: kanapa WSK M06L
A jaki rok produkcji Ciebie interesuje ?, bo pierwsze modele były na sklejce a późniejsze na metalowej podstawie.
-
- Moje maszyny: obecnie brak
- Kontaktowanie:
hej, szczerze mówiąc to na posiadanej ramie nie ma tabliczki znamionowej , a silnik kupiłem . Model jest z licznikiem WFM w lampie, przednie amorki na sprężynach, na baku paliwa znajduje się aluminiowa listwa ( mocowanie baku). Zastanawiam się nad szukaniem kanapy, lecz tak się zastanawiam jak ta kanapa była mocowana do ramy? czy jedynie leżała na tej ramie ? W samej ramie /profilu/ nie ma żadnych otworów na wsunięcie żadnych wypustów .Może ktoś zapoda jakąś fotę spodu oryginalnej kanapy ?
- Łukasz S.
- Moje maszyny: wełeski
- Kontaktowanie:
Podaj nr ramy to Ci ogarne rocznik (numer jest wybity na głowce ramy po lewej stronie patrzać z profilu kierowcy).
- Sebastian440
- Administrator
- Moje maszyny: .
www.mr16bp.blogspot.com - Lokalizacja: Thorn Kupie polskie motocykle sportowe seba440t2@wp.pl
- Kontaktowanie:
Pisz po polsku i zapoznaj się z tematem : viewtopic.php?f=9&t=11130kacha pisze:witam, pierwszy raz tu piszę, lecz sądzę, że właśnie tutaj uzyskam odpowiedź na pytanie : jak powinna wyglądać kanapa do WSK M06L, a szczególnie jej spód ? Interesuje mnie, czy kanapa posiadała sklejkę, czy też blachę ? jakie było mocowanie spodu kanapy do ramy ?
- Adam_Ga
- Moje maszyny: 125 & 175 & 350
- Kontaktowanie:
Re: Kanapa WSK M06L
Może palnę gafę, ale może nie masz M06L tylko WFM? Pomijając licznik to zastanawia mnie ta listwa...kacha pisze:Model jest z licznikiem WFM w lampie, przednie amorki na sprężynach, na baku paliwa znajduje się aluminiowa listwa ( mocowanie baku).
Skąd wiesz że masz akurat M06L? Podaj nr ramy to się wyjaśni.
"Jak się dba to się i jedzie, jak się nie dba to się nie będzie jechało"